|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[opinie] nicehost.pl |
Autor |
Wiadomość |
maus

|
Wysłany: 11-04-2008, 12:43 [opinie] nicehost.pl
|
|
|
Witam, składajcie tu opnie na temat NICEHOST.PL
Moim zdaniem jest super dobry
Cena nie równa się takiej super jakości
Pozdrawiam
Maus |
Ostatnio zmieniony przez shqvarny 12-04-2008, 18:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Hawlett
|
Wysłany: 02-06-2008, 21:01
|
|
|
Cytat: | Cena nie równa się takiej super jakości |
POPIERAM! Cena jest zdecydowanie za wysoka jak na takie, za przeproszeniem supergówno!
I tak radzę traktować wszystko co ma plakietkę NiceHost.
Zacznijmy od tego, że teoretycznie tyle transferu itp., za taką cenę super ale...
- na stronie nie ma numeru telefonu w dziale kontakt
- teoretycznie obsługa dostępna na GG, ale rzadko odpowiada w szczególności jeśli chodzi o awarię
- co do obsługi, na serwerze są problemy z podpięciem domeny, każą podać login i hasło i robią bałagan na serwerze...
- była potężna awaria, na opisie GG podali, że niedługo naprawia szkody i każdy dostanie wynagrodzenie; awaria niby zniknęła, zmienili opis, że każdy użytkownik otrzymuje wynagrodzenie "w dniu dzisiejszym", problem w tym, że żadnego wynagrodzenia nie ma, a opis taki jest od dwóch tygodni...
- żeby było jeszcze śmieszniej, skasowali wszystkie moje pliki z serwera i przywrócili jakieś stare sprzed kilku miesięcy, gdyby nie to, że miałbym kopie większości plików... jednym słowem skasowali całą moją pracę, a strona była niemal gotowa, od zera... oczywiście obsługa MILCZY w tej sprawie :]
- od tamtego czasu były już trzy KILKUDNIOWE awarie, przy których strona ładuje się dosłownie kilka godzin, jak ci się uda to strona działa, jak nie, to FireFox rozpoczyna pobieranie pustego pliku index ;P
Reasumując: takie coś jak NiceHost radze omijać szerokim łukiem, jak śmierdzącą kupę na ulicy... |
|
|
|
 |
Mich@ł

|
Wysłany: 03-06-2008, 15:53
|
|
|
To jest pseudo hosting, nie posiadają dedyka tylko korzystają z resellera na jakimś serwerze w USA.
Jakiś czas temu przymierzałem się aby zakupić cały "hosting" tyle że cena =! korzyści... |
_________________ ==> Mich@ł <== |
|
|
|
 |
sebuska
|
Wysłany: 23-06-2008, 11:21 Nicehost
|
|
|
Nie wiecie co się dzieje z tym hostingiem miałem tam konto i nagle nic zero. Nawet obsługa się nie odzywa ! |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!