|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-01-2009, 18:21 |
Google Map Mod probelem |
Autor |
Wiadomość |
Zdzichu

|
Wysłany: 29-03-2008, 15:50 Google Map Mod probelem
|
|
|
Wpisałem to nazwa.pl/googlemap.php i wyszło to co mam teraz zrobic??
ALTER TABLE phpbb_users ADD user_lat FLOAT NOT NULL
ALTER TABLE phpbb_users ADD user_long FLOAT NOT NULL
ALTER TABLE phpbb_users ADD user_zoom TINYINT( 2 ) NOT NULL DEFAULT '6'
ALTER TABLE phpbb_users ADD user_maptype VARCHAR( 10 ) NOT NULL DEFAULT 'Map'
ALTER TABLE phpbb_users ADD user_minimap TINYINT( 1 ) NOT NULL DEFAULT '1'
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ( 'GMAP2_lat', '51.998' )
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ( 'GMAP2_long', '19.072' )
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ( 'GMAP2_showMiniMap', '1' )
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ( 'GMAP2_showMapType', 'Map' )
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ( 'GMAP2_showZoom', '6' )
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ( 'GMAP2_showScale', '0' )
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ( 'GMAP2_mapControls', 'Compact' )
UPDATE phpbb_config SET config_value = '2.3.2' WHERE config_name LIKE 'GMAP2_version'
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ( 'GMAP2_version', '2.3.2' )
INSERT INTO phpbb_config ( config_name , config_value ) VALUES ( 'GMAP2_apiKey', '' )
ALTER TABLE phpbb_users CHANGE user_lat user_lat DOUBLE NOT NULL, CHANGE user_long user_long DOUBLE NOT NULL
DROP TABLE `prefix_map_places`
Unknown table 'prefix_map_places'
UPDATE phpbb_config SET config_value = 'a:1:{s:20:"www.streetgraphic.pl";b:0;}' WHERE config_name LIKE 'GMAP2_apiKey' |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Paszczak000

|
Wysłany: 29-03-2008, 16:03
|
|
|
a ja wpisałem to samo i mam:
Kod: | Strona o podanym adresie nie istnieje
Błąd 404 - nie znaleziono dokumentu
|
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!