|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Spam |
Autor |
Wiadomość |
nicon
|
Wysłany: 10-03-2008, 16:27
|
|
|
vegetagt, to-to stare jest vegetagt, teraz siedzimy na #znajomi, wpadnij kiedyś [:
maniocek, niektórym po prostu brak poczucia humoru, takie osoby zazwyczaj są w czasie depresji spowodowanej zbyt częstym oglądaniem Blue Screena. maniocek napisał/a: | To drugie po co umieszczasz Wasze prywatne rozmowy?
Może Paszczak sobie tego nie życzy? |
Spokojnie, zezwolił mi na wrzucenie tego na basha, to i tutaj nie jest to raczej problem [; |
_________________ Pozdrawiam, Piotr `nicon` Kowalczyk.
Pomoc poza forum tylko odpłatna.
DBA - jak sama nazwa wskazuje - jest to osoba, która dba o bazy danych. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Mich@ł
|
Wysłany: 10-03-2008, 18:16
|
|
|
nicon-, ja też nie załapałem co w tym śmiesznego
a co do Blue Screenów to akurat tak się złożyło że dzisiaj instaluje Debiana 4.0 Ale i tak na windzie nie mam niebieskich okienek Juz nie pamiętam kiedy mi się ostatnio zawiesił komp |
_________________ ==> Mich@ł <== |
|
|
|
|
maniocek
|
Wysłany: 10-03-2008, 19:17
|
|
|
nicon- napisał/a: | maniocek, niektórym po prostu brak poczucia humoru, takie osoby zazwyczaj są w czasie depresji spowodowanej zbyt częstym oglądaniem Blue Screena. |
Łał...
Używam windy i mam ochotę przejść na OpenSuSE.
Blue Screena już od dawna nie widziałem...
Jednak ciągnie mnie żeby poznać nowy system
Poza tym nie podniecaj się za bardzo że masz Debiana bo monitor sobie pobrudzisz |
|
|
|
|
vegetagt
|
Wysłany: 10-03-2008, 21:53
|
|
|
maniocek napisał/a: | Poza tym nie podniecaj się za bardzo że masz Debiana bo monitor sobie pobrudzisz |
a mnie bardziej podnica stabilny windows 98 |
_________________ JA NAPRAWDE NIE UDZIELAM POMOCY NA GG/PW I NIE ODPOWIADAM NA PYTANIA!
Ja pomogłem, Pan pomógł. Kto pomógł? Ci państwo |
|
|
|
|
nicon
|
Wysłany: 10-03-2008, 22:17
|
|
|
Cytat: | Poza tym nie podniecaj się za bardzo że masz Debiana bo monitor sobie pobrudzisz |
Ee, nie rozumiem... 'nie podniecaj się'? Czy ja w ogóle wspomniałem, że mam Debiana? To, że mój user agent pokazuje takową informacje, nie oznacza, że się tym podniecam chyba... -_-' |
|
|
|
|
maniocek
|
Wysłany: 11-03-2008, 19:30
|
|
|
nicon- napisał/a: | To, że mój user agent pokazuje takową informacje, nie oznacza, że się tym podniecam chyba... -_-' |
No,user agent nie,ale Twoje wypowiedzi tak.
Poza tym już nie będę odpowiadał bo OT się robi. |
|
|
|
|
nicon
|
Wysłany: 11-03-2008, 20:41
|
|
|
maniocek, jasne, już się wycofujesz? [: W żadnej swojej wypowiedzi nie powiedziałem, że korzystam z Debiana.
Stwierdziłem, że nie korzystam z Windowsa, proste [: Poza tym, nawet nie w tym temacie Więc jak dla mnie jesteś śmieszny |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Mich@ł
|
Wysłany: 11-03-2008, 20:59
|
|
|
A jak dla mnie spamujecie taki ładny topic |
_________________ ==> Mich@ł <== |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!