|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[pytania] Więcej administacujnych MENU |
Autor |
Wiadomość |
Veldrin
|
Wysłany: 24-09-2004, 18:59 [pytania] Więcej administacujnych MENU
|
|
|
Zaistalowałem Moda Reloadera by portal przerobić na strone. Robi? strone o grze( raczej przerabiam starą) więc jak wiadomo potrzeba mi dużo oddzielnych W?ASNYCH MENU. W PA możemy ustawić dwa W?ASNE MENU, jednak tylko dwa Do tego DLACZEGO nie ma do nich paneli jak do MENU. Wiem że się czepiam ale to bardzo ułatwia robot?.
Mam prośbe/pytanie. Jak można by przerobić/dodać co? do pliku php strony USTAWIENIA PORTALU. Aby dodać doadatkowe W?ASNE MENU( znalazłem na forum jaki? sposób na użycie własnych modóżów ) JEDNAK ich jest TYLKO cztery Wiem że znowu się czepiam( sorry dla twórców) ale jak na potrzeby mojej strony to 6 W?ASNYCG Menu to trochę mało.
Z góry dzięki za pomoc( także z dodaniem tych paneli odnośników do własnego linku) |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Widmo
|
Wysłany: 24-09-2004, 21:29
|
|
|
standarodowo sa tylko 2 linki, a możesz sie pobawic w phpMyAdminie i recznie zrobic linki... |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
|
Veldrin
|
Wysłany: 24-09-2004, 21:41
|
|
|
Co? w stylu skopiowania linijek koduł Tylko w odpowiednim miejscu.
PS. Może to głupie pytanie ale co to jest phpMyAdmin ? Jaki? program do php? Zazwyczaj używam zhtmla lub poprosty notatnika i nie znam się specjalnie na takich rzeczach. |
|
|
|
|
KozzioU
|
Wysłany: 24-09-2004, 23:19
|
|
|
phpMyAdmin to skrypt do zarzadzania baza danych...
Wejdz na strone http://www.tripod.lycos.co.uk/ zaloguj sie my account PHP4U (na dole) manage your database |
|
|
|
|
Veldrin
|
Wysłany: 25-09-2004, 23:13
|
|
|
Acha, ale po co mi to do dadatkowych póż wyboru w PA?( a dokładnie w Ustawieniach Portalu). |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!