|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
smieci |
Autor |
Wiadomość |
by_up
|
Wysłany: 19-01-2008, 13:38
|
|
|
nie aktualne !! niech ktoś to zamknie |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
by_up
|
Wysłany: 19-01-2008, 14:24
|
|
|
arcy napisał/a: | Temat jest wciąż aktualny - a by_up, dpostaje warna za pisanie głupot |
jak aktualne jak nie !! pisałem na gg !
Cytat: |
ja 13:35:02
Witam
ja 13:35:12
pisze z forum przemo.org
ja 13:35:44
i wsprawie wgrania tych modow
ja 13:35:54
czy to jeszcze aktualne
5823481 13:36:15
nie
ja 13:36:45
wiec napisz w tam tym temacie aby ktos go zamkna |
pomylka numerow gg :[ i z tego to zamieszanie sorki ! |
Ostatnio zmieniony przez by_up 19-01-2008, 14:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
swizz
|
Wysłany: 19-01-2008, 14:31
|
|
|
by_up, mój numer gg to:5832481 nie 5823481 |
|
|
|
|
Grzesiek1
|
Wysłany: 19-01-2008, 16:49
|
|
|
arcy, rzeczysiście on mógł się pomylić, bo też się tak dzisiaj naciąłem
(zwykła cyfrówka w zdaniu P ) |
_________________ Dokonuje napraw, konwersji, przenosin baz danych for dyskusyjnych i systemów CMS, obejmuje to także zlecenia w php
Chcesz mój gg ? pisz na PW |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 19-01-2008, 17:04
|
|
|
I co z tego? Prosta zasada mowi, ze to autor tematu powinien dac znac, ze nieaktualne. Jesli tego nie zrobil, nie widze powodu, aby bez dania racji ktos obcy wyglaszal takie zdania. by_up napisał/a: | nie aktualne !! niech ktoś to zamknie | To, ze ktos napisał NIE, nie znaczy, ze nalezy za niego decydowac. swizz ma rece i sam pisac potrafi.
by_up, po co sie w ogole odzywasz w tym temacie, skoro nei potrafisz zrobic duzo latwiejszych rzeczy? chcesz mu rozwalic forum? |
|
|
|
|
by_up
|
Wysłany: 19-01-2008, 19:01
|
|
|
ja zrobilem literówke ? raczej nie !! popatrzcie na to
to z forum http://unmods.pl/index.html
wiec wiecie jak numer byl i tu na poczatku ? ale kij tam mam warna i *** !! |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
swizz
|
Wysłany: 19-01-2008, 19:56
|
|
|
Wszystko to chyba jedno wielkie nieporozumienie i pomyłka... Moda proszę o usuniecie wszystkich postów w tym temacie...by_up, mój błąd na tamtym forum popełniłem pomyłkę, zdarza się... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!