Przesunięty przez: joli 22-01-2009, 18:57 |
[Problem] Point system |
Autor |
Wiadomość |
leszek11
|
Wysłany: 30-12-2007, 13:05 [Problem] Point system
|
|
|
Poszukuję polskiej instrukcji jak zainstalować cash moda. Szukałem i nie znalazłem.
Pozdrawiam, leszek11. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
koziolek

|
Wysłany: 30-12-2007, 14:22
|
|
|
chodzi Ci o tego moda? |
_________________ #4 /xg.xrybvmbx.jjj//:cggu |
|
|
|
 |
leszek11
|
Wysłany: 30-12-2007, 18:17
|
|
|
TAK ale łopatologiczną instrukcję!!! |
|
|
|
 |
gaku

|
Wysłany: 30-12-2007, 18:29
|
|
|
leszek11, wróć się do szkoły podstawowej jeżeli nie rozumiesz tak prostych instrukcji jak znajdź, dodaj |
_________________ Pisanie do mnie na gg w sprawie forum mocno nie wskazane
<Cvbge> A szkolisz sie na jakiego informatyka?
http://webmastera.republika.pl/
<QSi> na zajebistego |
|
|
|
 |
koziolek

|
Wysłany: 31-12-2007, 13:08
|
|
|
loool
gaku ma rację, normalnie byś miał napisane Cytat: | FIND, AFTER ADD, REPLACE WITH | a tutaj masz całkowicie po polsku więc czego nie rozumiesz |
_________________ #4 /xg.xrybvmbx.jjj//:cggu |
|
|
|
 |
leszek11
|
Wysłany: 31-12-2007, 13:38
|
|
|
Chodzi mi o instrukcję po polsku. Szukałem i jej nieznalazlem. A jeśli tak trudno wam zrozumieć moją wypowiedź, to wy powinniście iśc do szkoły :].
Czytanie ze zrozumieniem... |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 31-12-2007, 14:56
|
|
|
Cytat: | [Problem] Point system |
leszek11 napisał/a: | Poszukuję polskiej instrukcji jak zainstalować cash moda. | serio? to do czego w koncu chcesz tej instrukcji?
- to jest po chinsku? to moze ty sie do szkoły przejdz, zorientujesz sie, jakie wyrazy sa po polsku. |
|
|
|
 |
leszek11
|
Wysłany: 31-12-2007, 16:22
|
|
|
Do pointsystem, ale to chyba to samo(mój błąd). Wiem jak sa wyrazy po polsku, ale tej instrukcji nie znalazłem dlatego proszę żeby mi ją zapodać. koziolek, twoje komentarze są zbędne i nie pomogły ani to trochę :].
Jest tu tylko jedna osoba która chciała by mi pomóc.:) |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 31-12-2007, 16:31
|
|
|
http://www.przemo.org/php...t=28361,start,0
No to przeciez jest po polsku. Nie rozumiem, o co biega. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
INIM

|
Wysłany: 31-12-2007, 16:34
|
|
|
Tutaj masz instrukcje, która jest po polsku, skorzystaj z niej i przestań już robić z siebie błazna. |
_________________ Serwis o harmonijce ustnej.
"Stadion Narodowy to zawsze będzie Śląski..." |
|
|
|
 |
|