Przesunięty przez: lui754 30-04-2009, 22:11 |
[Problem] logowanie!! |
Autor |
Wiadomość |
Damian7774
|
Wysłany: 05-12-2007, 16:54 [Problem] logowanie!!
|
|
|
Witam!
Mam problem!!
Wchodze na glowną stronę forum, chce sie zalogować i wpisuje nick, hasło i loguje i przenosi mnie na inną stronę!! Ta strona ma podobną nazwę, moja domena strony to disco-music.bo.pl, mozna tez wejsc przez domene od serwera discopolo.coxhost.eu. Przenosi mnie na stronę discopolo.bo.pl. Nie wie ktoś jak moge temu zaradzić?? Wogole sie nie da zalogowac, pomozcie!! |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
JrQ-
|
Wysłany: 05-12-2007, 21:21
|
|
|
W tabeli _config masz dobrze wpisany adres serwera? |
|
|
|
|
Damian7774
|
Wysłany: 06-12-2007, 19:36
|
|
|
JrQ-, chyba coś źle napisalem ale jak to zmienic? jakie zapytanie w sql wykonac? Bo zalogowac sie nie da Pomozcie! |
|
|
|
|
koziolek
|
Wysłany: 06-12-2007, 20:18
|
|
|
wybierz sobie co chcesz zmienić wrazie czego popraw prefiks
Kod: | UPDATE `phpbb_config` SET `config_value` = 'ADRES SERWERA' WHERE `config_name` = 'server_name' LIMIT 1;
UPDATE `phpbb_config` SET `config_value` = '/ŚCIEŻKA DO FORUM/' WHERE `config_name` = 'script_path' LIMIT 1;
UPDATE `phpbb_config` SET `config_value` = 'ADRES SERWERA' WHERE `config_name` = 'cookie_domain' LIMIT 1;
UPDATE `phpbb_config` SET `config_value` = 'NAZWA COOKIE' WHERE `config_name` = 'cookie_name' LIMIT 1; |
|
_________________ #4 /xg.xrybvmbx.jjj//:cggu |
|
|
|
|
Chouji
|
Wysłany: 10-12-2007, 09:06
|
|
|
HEj znowu mam problm na forum www.granaruto.vdd.pl jest restrykacja dla niezarejestrowanych a gdy dzisiaj weszłem nie da się zalogować nie ma tego punktu u góry Zaloguj prsze pomóżcie |
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 10-12-2007, 09:27
|
|
|
Chouji, jakiego "punktu" nier ma?
zaloguj jest, restrykcji nie ma... Moze mniej uzywek stosuj ? |
|