|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Konto mailowe bez limitu wysyłanych wiadomości |
Autor |
Wiadomość |
lukaszny

|
Wysłany: 02-12-2007, 17:20 Konto mailowe bez limitu wysyłanych wiadomości
|
|
|
Albo ja źle szukam, albo mamy swoistego rodzaju pustkę ofert w tym zakresie...
Poszukuje konta na sam e-mail, ale bez limitu dziennego czy godzinowego wysyłanych wiadomości.
Nie chodzi mi o systematyczny codzinnych czy cotygodniowy mailing, ale możliwość okazjonalnego (powiedzmy raz w miesiącu) rozesłania e-maili do użytkowników forum (blisko 10.000 i rośnie). Domyślny mój hosting (czyli webd.pl) nie ma szans - bo tu limi 500 na godzinę.
Znalazłem jakąś ofertę samych konta pocztowych w atrakcyjnej cenie, ale po dzisiejszej masowej korespodencji zmienił się nagle "cennik" dla mnie na 200 zł za rok i to przy założeniu wysyłki raz na 1-2 miesiące.
Znacie jakieś inne oferty na moje zapotrzebowanie, które byłyby jednak bardziej atrakcyjne cenowo? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!