|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Błąd podczas wczytywania bazy |
Autor |
Wiadomość |
snorg
|
Wysłany: 22-09-2007, 21:14
|
|
|
Dziękuje, Dziękuje ... szkoda ze + nie moge dac ,,,,,,,,,,,,,,,,,najlepsze to ta strona gdzie się wpisuje tekst a odczytuje w postaci takiej a nie innej a mozna w drugą stronę zrobić ?? takie coś ?
i co do smtp to w PA wylaczylem smtp i teraz elegancko chodzi
i jeszcze co do słów, ortografii . to jak chce szybko coś napisać to nie zważam na błędy |
_________________ [*][*][*] -
Proszę pomóż mi
>>> KLIKNIJ i pomóż mi <<< |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
pecador
|
Wysłany: 22-09-2007, 21:56
|
|
|
snorg napisał/a: | a mozna w drugą stronę zrobić ?? takie coś ? |
nie, nie ma |
|
|
|
|
wicek15
|
Wysłany: 23-09-2007, 09:25
|
|
|
Kurcze, mam dość duży problem. Mianowicie, gdy wgrywam tabele phpbb_posts_text DBloaderem, wczytywanie dochodzi do 11-12% i odrazu przeskakuje do 100%, no i baza się nie wczytuje do końca Gdy próbowałem wgrać baze phpmyadminem pokazuje mi taki błąd
Kod: | Fatal error: Maximum execution time of 10 seconds exceeded in /usr/export/www/hosting/phpmyadmin/libraries/read_dump.lib.php on line 91 |
Jest na to jakaś rada? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!