|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: chelloPL 14-09-2007, 23:41 |
[Problem] Brak polskich znaków |
Autor |
Wiadomość |
wicek15
|
Wysłany: 13-09-2007, 11:59
|
|
|
Wróciłem do tego co było wcześniej i nadal w starych postach są krzaczki. Niektórych postów nie można czytać, tak dużo tych krzaczków. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
FOXIK
|
Wysłany: 13-09-2007, 14:20
|
|
|
Optymalizuj SQL, odśwież fora, wyczyść cache itp. Może to pomoże. |
_________________ FOXIK |
|
|
|
|
wicek15
|
Wysłany: 13-09-2007, 14:30
|
|
|
Zoptymalizowałem SQL, wyczyściłem cache, tylko jak odświerzyć fora? |
|
|
|
|
FOXIK
|
Wysłany: 13-09-2007, 15:45
|
|
|
PA --> Fora --> Synchronizacja --> "Uruchom synchronizacje" |
_________________ FOXIK |
|
|
|
|
wicek15
|
Wysłany: 13-09-2007, 17:24
|
|
|
To też zrobiłem chwilę później i też nic niestety nie dało. |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 14-09-2007, 14:02
|
|
|
wicek15, bo jak zmieniels kodowanie bazy, albo niektorych tabel, to sie pomieszalo. potem zmieniels znowu i dlatego masz te krzaczki do potegi. Wrzuc teraz kopie, powinno byc lepiej. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
wicek15
|
Wysłany: 15-09-2007, 13:28
|
|
|
Przez jakiś czas miałem "ę", "ą", ale nie miałem "ó", "ł" itd. Miałem też nawet "?", ale teraz mam znów nie tak
Kod: | PotrzebujŻ dźwigni sprzŻgŚa, gdyż ta ktŻrŚ używam obecnie jest uŚamana PrzeszukaŚem allegro i znalazŚem kilka, tylko nie mam pojŻcia, ktŻra jest odpowiednia. Kolor oczywiście czarny. Możecie pomŻc mi wybraś odpowiedniŚ do Hondy?
2 sprawa. PotrzebujŻ rŻwnież kopnika do MBX`a. Nie wiem jaki to ma byś. WidziaŚem parŻ, ale żaden nie byŚ przypisany do MBX`a. W ogŻle, ani dźwignie, ani kopniki nie byŚy przypisane do tego modelu i dlatego mam z nimi problemy.
Pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!