|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: chelloPL 14-09-2007, 17:19 |
??danie Usuni?cia Konta... |
Autor |
Wiadomość |
Jarek1973
|
Wysłany: 14-09-2007, 12:11 Żądanie Usunięcia Konta...
|
|
|
Działając w oparciu o Ustawę o Ochronie Danych Osobowych wycofuję z dniem 14.09.2007 r. zgodę przetwarzanie moich danych osobowych i żądam bezzwłocznego usunięcia konta z Waszego Forum wraz za całą historią zapisów.
Z Poważaniem
Jarek1973 |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
arcy
|
|
|
|
|
Jarek1973
|
Wysłany: 14-09-2007, 12:26
|
|
|
arcy napisał/a: | Przenoszę aby Admin mógł szybciej zareagować.
A tak BTW to powołujesz się na ustawę o ochronie danych osobowych - a jakież to Twoje dane osobowe są tu na forum? |
Przeczytaj Ustawę to się dowiesz...
A swoją drogą:
Twój nick/ID znajduje się na liście zablokowanych. Jarek1973 nie życzy sobie kontaktu z Tobą. Wszystkie Twoje wiadomości będą ignorowane. Miłego dnia... |
|
|
|
|
arcy
|
Wysłany: 14-09-2007, 12:58
|
|
|
Dz.U. nr 133 poz. 883 wraz z późniejszymi zmianami. Cytat: | Art. 6.
1. W rozumieniu ustawy za dane osobowe uważa się wszelkie informacje dotyczą-
ce zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania osoby fizycznej.
2. Osobą możliwą do zidentyfikowania jest osoba, której tożsamość można określić
bezpośrednio lub pośrednio, w szczególności przez powołanie się na numer
identyfikacyjny albo jeden lub kilka specyficznych czynników określających jej
cechy fizyczne, fizjologiczne, umysłowe, ekonomiczne, kulturowe lub społecz-
ne.
3. Informacji nie uważa się za umożliwiającą określenie tożsamości osoby, jeżeli
wymagałoby to nadmiernych kosztów, czasu lub działań. |
Przykro mi ale nie podajesz na forum żadnych danych, które umożliwiałyby identyfikację Twojej osoby na ich podstawie. Że tak to ujmę: jesteś "osobą niemożliwą do zidentyfikowania".
Ale oczywiście to Ty masz rację, bo przecież jesteś "człowiekiem z branży", przerastasz nas wiedzą, profesjonalizmem i wiesz więcej niż my wszyscy razem wzięci :* |
_________________ | Regulamin | F.A.Q. | Szukaj | Oficjalny podręcznik administratora phpBB2 by Przemo |
| arcy.net - nowości ze świata phpBB by Przemo, Opera, Android | w tym państwie pełnym nienawiści, rap po godzinach i luz ponad wszystkim... | Opera Browser | |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 14-09-2007, 13:53
|
|
|
I do tego kobietą.....
Wycofujesz zgode, a podpisywales takowa? Chyba nie tu... |
|
|
|
|
Jarek1973
|
Wysłany: 14-09-2007, 14:59
|
|
|
joli napisał/a: | I do tego kobietą.....
Wycofujesz zgode, a podpisywales takowa? Chyba nie tu... |
joli - ty się lepiej nie udzielaj - specjalistko od WARN-ów.
A jak można zidentyfikować usera w sieci, to Ci tłumaczyć nie będę.
A wiesz, że można zawsze profil zmodyfikować...
Rany - jacy Wy tępi jesteście...
Usuńcie mi to konto i będziecie mieli mnie z głowy...
A zgłoszony problem już sam rozwiązałem...
Bez Waszej SpecPomocy...
Dla mnie to EOT - więcej mnie tu już nie zobaczycie... Bye... |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
chelloPL
|
Wysłany: 14-09-2007, 17:19
|
|
|
Jarek1973 napisał/a: | Działając w oparciu o Ustawę o Ochronie Danych Osobowych wycofuję z dniem 14.09.2007 r. zgodę przetwarzanie moich danych osobowych i żądam bezzwłocznego usunięcia konta z Waszego Forum wraz za całą historią zapisów. |
Cytaty ustaw zostały już podane.
A ja dodam, że na forum nie są udostępnione żadne Twoje dane osobowe.
Przez dane osobowe rozumiemy dane umożliwiające zidentyfikowanie osoby, czyli: imię i nazwisko, adres zamieszkania, pesel, NIP, data urodzenia itp. Na forum te dane nie są podane. Dla osób korzystających z forum jesteś widoczny tylko pod nickiem (który podałeś przy rejestracji). Numeru GG nie masz podanego w profilu. Adres email wszystkich użytkowników jest ukryty, dostępny tylko dla administratora i skryptu forum (do wysyłania powiadomień, o ile takie są ustawione).
Dlatego naruszenie ustawy o ochronie danych osobowych nie nastąpiło tutaj.
Jarek1973 napisał/a: | Usuńcie mi to konto i będziecie mieli mnie z głowy... |
Dane te (konto + wszystkie wiadomości) zostaną zachowane na wypadek potrzeby udostępnienia ich odpowiednim organom ścigania.
Z związku z powyższym prośbę odrzucam, temat zamykam, a konto zostaje (zgodnie z chęcią rezygnacji korzystania z forum) zawieszone. |
_________________ Zanim napiszesz do mnie na GG/PW, koniecznie przeczytaj zasady.
Sygnaturka to nie tablica z ogłoszeniami! PAMIĘTAJ o tym! Nadużywanie i celowe reklamowanie stron jest ZABRONIONE i karalne!
Gość, a czy Ty nie masz sobie nic do zarzucenia? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!