|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 30-04-2009, 21:48 |
[Problem] Masowe kasowanie userów |
Autor |
Wiadomość |
sorek13
|
Wysłany: 25-08-2007, 14:03 [Problem] Masowe kasowanie userów
|
|
|
Witam. Mam problem z moim forum (link w podpisie). Otóż gdy chcę ustawić mniejsze lub większe wartości w PA w "Masowe Kasowanie Użytkowników" zawsze po powtórnym wejściu w ten panel przywraca mi standardowe ustawienia. Czy jest to wina skryptu? Czy wyszła jakaś poprawka? I jak naprawić ten problem?
Gdybym coś niedokładnie wyjaśnił to proszę pytać lub jeżeli taki temat już powstał dać mi znać lub link do niego. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Centurion

|
Wysłany: 25-08-2007, 14:11
|
|
|
nie ma w tym zadnego bledu, lista userow zmienia sie po zmianie (dokonaniu wyboru) w ktoryms menu (automatyczne przeladowanie). po recznym przeladowaniu strony wszystko wraca do standardowych wartosci |
_________________ Poza forum pomagam tylko odpłatnie
• przenoszenie/łączenie/naprawianie baz danych
• instalacja/pisanie modów, aktualizacja for z zachowaniem modów
• programowanie php/mysql |
|
|
|
 |
sorek13
|
Wysłany: 25-08-2007, 14:17
|
|
|
No tak. Jednak userzy nie są mi kasowani a chciałbym by byli oni stale usuwani. Mam drobne problemy z botami i takie kasowanie mogłoby odchudzić bazę i usprawnić przeglądanie forum. Czy jest możliwe ustawienie tego na stałe by userzy nieaktywni i nigdy niezalogowani znikali mi np. po 3 dniach? |
|
|
|
 |
Centurion

|
Wysłany: 25-08-2007, 14:42
|
|
|
lepiej sobie poczytaj jak wogole ich nie dopuscic do rejestracji
http://www.przemo.org/php...pic.php?t=42164 |
_________________ Poza forum pomagam tylko odpłatnie
• przenoszenie/łączenie/naprawianie baz danych
• instalacja/pisanie modów, aktualizacja for z zachowaniem modów
• programowanie php/mysql |
|
|
|
 |
sorek13
|
Wysłany: 26-08-2007, 11:26
|
|
|
Ale jak już się pojawili to trzeba ich usunąć. Ale oczywiście dziękuję za link do tematu. To jak mogę usunąć te boty przez MKU? Może jest jakiś zamiennik tego? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!