Elvis92
|
Wysłany: 18-07-2007, 12:53 [Problem] wyskakuje mi błąd
|
|
|
Wgrałem Restricted Forum Access 3.0 i wyskakuje mi taki błąd... miałem kopie zapasową lików wgrałem tak samo i nic wchodze do PA chce ustawić na forum blokadę żę użtkownicy mają dostęp od napisania 20 postów a tu mi wyskakuje taki błąd:( <center> Kod: |
Błąd Ogólny
Couldn't update forum information
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 'forum_min_posts' in 'field list'
UPDATE mmx_forums SET forum_name = 'Zdjęcia', cat_id = 14, forum_desc = 'Różne zdjęcia XXX', forum_status = 1, forum_min_posts = 20, forum_sort = 'SORT_FPDATE', password = '', forum_color = '', forum_moderate = 0, locked_bottom = 0, no_count = 0, forum_trash = 0, forum_separate = 2, forum_show_ga = 1, forum_tree_req = 0, forum_tree_grade = 3, forum_no_helped = 0, forum_no_split = 0, topic_tags = '4S,AF,BD,BS,DF,DK,DS,EXS,ES,FF,FFY,FL,FSC,FT,FTP,GS,HTTP,HU,LT,MIHD,MS,MTD,MU,OR,OS,RP,RS,RU,SBF,SI,SMF,SPS,SS,SU,TU,UDLS,UF,UH,UP,US,USC,USDE,UT,WF,WT,YFH,YSI', prune_enable = 0, forum_link='', forum_link_internal=0, forum_link_hit_count=0, main_type = 'c' WHERE forum_id = 34
Line : 999
File : admin_forums.php
Jeśli nie potrafisz znaleĄć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/ | <br><br>HELP HELP</center> |
|