|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-01-2009, 19:06 |
spider_friendly |
Autor |
Wiadomość |
CartaginaFOX
zbanowany

|
Wysłany: 04-07-2007, 15:38 spider_friendly
|
|
|
Przez przypadek usunąlem plik spider_friendly.php ...
z includes ... Pobrałem z forum przema tą modyfikacje i skopiowałem brakujący plik ale mam komunikat
Kod: | Warning: user_is_spider(./../includes/bots.inc.php) [function.user-is-spider]: failed to open stream: No such file or directory in /home/djfoxmix/public_html/includes/spider_friendly.php on line 780
Warning: user_is_spider(./../includes/bots.inc.php) [function.user-is-spider]: failed to open stream: No such file or directory in /home/djfoxmix/public_html/includes/spider_friendly.php on line 780
Warning: user_is_spider(./../includes/bots.inc.php) [function.user-is-spider]: failed to open stream: No such file or directory in /home/djfoxmix/public_html/includes/spider_friendly.php on line 780
Warning: user_is_spider() [function.include]: Failed opening './../includes/bots.inc.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/djfoxmix/public_html/includes/spider_friendly.php on line 780
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/djfoxmix/public_html/includes/spider_friendly.php:780) in /home/djfoxmix/public_html/includes/functions.php on line 1765
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/djfoxmix/public_html/includes/spider_friendly.php:780) in /home/djfoxmix/public_html/includes/functions.php on line 1769 |
Proszę o pomoc ... czy rozwaliłem sobie ostro forum ? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Centurion

|
Wysłany: 04-07-2007, 15:40
|
|
|
przeciez jest napisane ze nie masz pliku includes/bots.inc.php |
_________________ Poza forum pomagam tylko odpłatnie
• przenoszenie/łączenie/naprawianie baz danych
• instalacja/pisanie modów, aktualizacja for z zachowaniem modów
• programowanie php/mysql |
|
|
|
 |
CartaginaFOX
zbanowany

|
Wysłany: 04-07-2007, 15:44
|
|
|
normalnie niemożliwe ... gdyż nie usuwałem tego pliku .. a faktycznie go nie było ..
dzięki Centurion, pomogło ... jakbyś byś mi jeszcze pomógł w temacie poniżej to dam ci lizaka |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!