|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] 2 problemy ! e-mail i statystki ! |
Autor |
Wiadomość |
Ctrl.
|
Wysłany: 02-07-2007, 22:37 [Problem] 2 problemy ! e-mail i statystki !
|
|
|
Witam !
Mam dwa problemy.
Kiedy juz miałem joomle na localhoście doinstalowałem przemo. Potem zainstalowałem pomost.
Komponent działa wszystko niby ok.
Jak rejestruje się na joomli pisze mi że ma dojść e-mail aktywacyjny ale on nie dochodzi a chac zalogowac sie na tym koncie pisze że jest zablokowane i trzeba je odblokowac w phpmyadminie.
Da się zrobic bez tego maila aktywującego ?
A drugi problem to że gdy rejestruje ie na joomli (po odblokowaniu konta w phpmyadminie) moge zalogowac sie na przemo tylko w statystykach kto jest na forum dalej jest napisane ze mamy 1 uzytkowika a powinno byc juz 2.
Bardzo proszę o odpowiedź !
Pozdrawiam ! |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
bartus2003
|
Wysłany: 04-07-2007, 06:36
|
|
|
joomla admin:
Rejestracja użytkowników: Tak
Aktywuj nowe konta użytkowników: Nie
Ctrl. napisał/a: | A drugi problem to że gdy rejestruje ie na joomli (po odblokowaniu konta w phpmyadminie) moge zalogowac sie na przemo tylko w statystykach kto jest na forum dalej jest napisane ze mamy 1 uzytkowika a powinno byc juz 2. |
dlazcego powinno byc dwóch a nie jeden?? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!