|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-01-2009, 19:08 |
Youtube w ShoutBox'ie |
Autor |
Wiadomość |
superadamcio
|
Wysłany: 19-06-2007, 10:22 Youtube w ShoutBox'ie
|
|
|
Witam wszystkich mam małe pytanko zainstalowałem sobie troche modów na Forum mniedzy innymi dodaktowy bbcode [youtube]link[/youtube] działa ok tylko czy jest możliwośc zeby działał w ShoutBox'ie??
zmieniłem shoutbox_view.php dodając wiersze do istniejących [img] itd bo [img] działa dobrze dodałem tez [youtube] w ten sam sposób lecz nie stety nie działa obawiam się ze musze szukać w innym pliku przyczyny moze ktoś bedzie wiedział jak to zrobić po co odkrywac ameryke drugi raz,dzieki z góry za odpowiedz Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
bubzon

|
Wysłany: 19-06-2007, 13:53
|
|
|
Dobrze się czujesz?? A po co ci Youtube w Schoutboxie?? Przecież to jest bez sensu. |
_________________ "Odejdź stąd i wychędoż się sam" |
|
|
|
 |
zuraw2006

|
Wysłany: 19-06-2007, 14:36
|
|
|
bubzon napisał/a: | A po co ci Youtube w Schoutboxie?? |
Jak już img ma to co mu zależy na yt ;P
A tak w ogóle to powinien chodzić bez niczego... |
|
|
|
 |
superadamcio
|
Wysłany: 19-06-2007, 16:12
|
|
|
bubzon, bez obrazy ale czuje się swietnie a do czego mi to, to juz nie twoja sprawa, ja grzecznie pytam czy jest możliwośc jak nie ma, to nie ma spoko dzieki za odpowiedzi |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!