|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Topic z forum w miejscu newsow po klikniecu na link w menu ? |
Autor |
Wiadomość |
Hronos
|
Wysłany: 05-07-2004, 13:46 Topic z forum w miejscu newsow po klikniecu na link w menu ?
|
|
|
Mam nadzieje ze waringa az ten temat nie dostane.
Pytanie jest proste aczkolwiek nie moge sobie z nim za cholere poradzic ,
1. Jak powiniem byc zdefinowany link w menu zeby po kliknieciu w link w miejscu newsow pokazywal mi sie konkretny topic z forum.
2. Jak powinein byc zdefinowany link by po kliknieciu w niego pokazaywaly mi sie tematy z konkretnego forum ( np 5 kolenych)
Mecze sie juz jakis czas a slalba znajomosc php niestety mi w tym nie pomaga
wiec prosze o pomoc ... |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Martin-ko
|
Wysłany: 14-07-2004, 12:19
|
|
|
No ta ja żeby nie zasmiecac forum nowym tematem, dośćcze sie tutaj.
Ja mam podobne pytanie - zobrazuje to tak:
Zrobiłem własne menu i jest link np. "Artykuży" - w forum tam gdzie jest kategoria portal dodałem nowy dział "Artykuży" jak zrobić aby link "Artykuży" wskaza? na ten topic w dziale forum ale tak aby pojawił sie w środkowej kolumnie cos ala newsy.
Mam nadzieję że wiadomo o co chodzi
Prosićbym o wmiar? szybką odpwoed?
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Solinarius
|
Wysłany: 14-08-2004, 14:01
|
|
|
Dobre pytanie-jak TO zrobić? |
_________________ Nie mam czasu zajmować się stronami innych - Ci co się załapali to się załapali
nie ma więcej spamu |
|
|
|
|
ssjgt
|
Wysłany: 14-08-2004, 14:50
|
|
|
Szukaj topics_anywhere
Pokazuje on ostatnie tematy z forum
A jezeli chcesz zrobic system newsów to tutaj gdzień na początku juz jest ten temat |
|
|
|
|
Hronos
|
Wysłany: 09-09-2004, 21:08
|
|
|
ssjgt napisał/a: | Szukaj topics_anywhere
Pokazuje on ostatnie tematy z forum
A jezeli chcesz zrobic system newsów to tutaj gdzień na początku juz jest ten temat |
To nie jest odpowiedz , chce stworzyc strone oparta o zawartos postow z forum , np: tworze na forum dany dzial , i pozniej chcialbym zeby na portalu miec z lewej strony odnosnik do tego dzialu i zeby ten dzial sie pokazywal tak jak "normalna" strona na forum. |
|
|
|
|
Crack
|
Wysłany: 10-09-2004, 19:11
|
|
|
Przejrzyj sobie plik fetch_posts.php (funkcje pobierające posty) albo portal.php (przykład uzycia - newsy). |
_________________ [ DumpLoader 1.0 ] [ Spider Friendly 1.3.12 Google Sitemaps 1.4 ]
[ Tanuki: recenzje anime | forum ]
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!