Zamknięty przez: arcy 28-05-2007, 22:40 |
[opinie] serwer4u.pl |
Autor |
Wiadomość |
boczoslaw
|
Wysłany: 27-05-2007, 21:23 [opinie] serwer4u.pl
|
|
|
Znajomy mi podesłał kiedyś oferte hostingową serwer4u.pl czy ktoś może słyszał o nich ??
Niby piszą support 24h/dobe a telefonu nikt nie odbiera
Czekam na wasze opinie !!! |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Kingston

|
Wysłany: 27-05-2007, 21:51
|
|
|
Nie mam tam forum lub Strony ale...
ja bym takiemu hostingowi nie wierzył czemu? jest tylko
podany numer gg i tel mail
więc serwis moze w każdej chwili się zwinąć
i jeszcze używają php-fusion........ |
_________________ "........Znienawidzony Przez Społeczeństwo........" |
|
|
|
 |
boczoslaw
|
Wysłany: 27-05-2007, 22:02
|
|
|
No własnie zauwazyłem to jest najwyraźniej jakiś młody chłopak nie założył firmy a serwery wykupił pewnie jaies dedyki za granica za niską stawke i ping pewnie 100-200
5.10. NIE WYSTAWIAMY FAKTUR. Wpłata za konto jest dobrowolna. Abonent moze wpłacić dotację lub też jej nie wpłacić.. Na stronie są podane przykładowe ceny takich serwerów.(niezły tgz. dupochron)
Kolejny serwis hostingowy spisany na straty |
|
|
|
 |
Kingston

|
Wysłany: 28-05-2007, 08:47
|
|
|
a i jeszcze chodzi i o najdroższy pakiet PRO-5000po 30 Kont E mail i mysql czy za taką cenne nie powinno być nie ograniczona kont baz oraz e mail ? |
_________________ "........Znienawidzony Przez Społeczeństwo........" |
Ostatnio zmieniony przez Kingston 28-05-2007, 09:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Mich@ł

|
Wysłany: 28-05-2007, 09:28
|
|
|
Cytat: | zy za taką cenne nie powinno być nie ograniczona kont baz oraz e mail ?
_________________ |
a Kali chce jeść... Twoje zdanie nie ma sensu...
boczoslaw napisał/a: | a serwery wykupił pewnie jaies dedyki za granica za niską stawke i ping pewnie 100-200 |
dedyk w niemczech maja pingi w granicach 50... |
_________________ ==> Mich@ł <== |
|
|
|
 |
boczoslaw
|
Wysłany: 28-05-2007, 15:03
|
|
|
boczoslaw napisał/a: | a serwery wykupił pewnie jaies dedyki za granica za niską stawke i ping pewnie 100-200 |
Cytat: | dedyk w niemczech maja pingi w granicach 50... |
ale ja miałem na myśli dedyki z USA |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 28-05-2007, 15:25
|
|
|
dedyk w stanach i :
Last Response Time: 201 ms
Highest Response Time: 201 ms
Lowest Response Time: 201 ms
Average Response Time: 201 ms
rakieta |
|
|
|
 |
pavlaq

|
Wysłany: 28-05-2007, 22:17
|
|
|
ja mam tam konta i jestem zadowolony z serwisu. A boczoslaw nie dziw sie ze po 23 nikt ci tela nie odbiera umiesz tylko pocisnac. dzwon o ludzkich godzinach. I nie czepiaj sie szczegolow wiem o co ci chodzi. Jak dla mnie duzy plus dla tego serwisu. Co z tego ze fusion. To juz nie mozna na darmowych skryptach bo to obciach? normalnie kretynska uwaga. JA bardzo szybko dogadalem sie zwlascicielem tego serwisu. Zadnych problemow jest niedrogi szybko rozwiazuje problemy. Czegoz chciec wiecej |
_________________ http://www.totylkomy.com |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
arcy

|