|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Pomysł] Dodatkowy mod do joomla. Kto jest na Forum i Statys |
Autor |
Wiadomość |
york
|
Wysłany: 24-05-2007, 11:35 [Pomysł] Dodatkowy mod do joomla. Kto jest na Forum i Statys
|
|
|
Witam
Szukam kogoś, kto podejmie się przeróbki modułów z portalu.
Chodzi mi o to, że chcę postawić portal na joomli. I chciałbym żeby na stronie głównej nadal pozostały takie elementy jak w portalu z przemo, czyli:
Kto jest na Forum, Statystyki z forum, Najaktywniejsi użytkownicy oraz okno z powitaniem.
Chodzi też o pewną przeróbkę, do istniejącego już moda, ostatnie posty. Chodzi o to, żeby można było wybierać z którego forum mają być wyświetlane posty, w zależności od tego na jakiej podstronie lub subdomenie jesteśmy. Przykład: Jestem na podstronie galeria, pokazuje mi posty z forum galeria. Jestem na podstronie lub subdomenie biznes, wyświetlane są ostatnie posty z forum firmy i usługi.
W sumie to byłby, to dodatkowy mod i pewnie przydałby się wielu ludziom, którzy korzystają z tych dwóch systemów.
Warto by go też dołączyć do pomostu napisanego przez Stonea.
Zależy mi trochę na czasie, więc jestem skłonny zapłacić za coś takiego, a efektami podzielić się ze ludzkością |
_________________ www.york.net.pl
Polonia w Yorku |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
rafales
|
Wysłany: 26-05-2007, 13:41
|
|
|
oki...ja może Ci coś załatwię ale dopiero po niedzieli |
_________________ Odróżnij się, albo zgiń. |
|
|
|
|
york
|
Wysłany: 26-05-2007, 13:45
|
|
|
w takim razie bede cierpliwie czekal.
Pozdrawiam |
_________________ www.york.net.pl
Polonia w Yorku |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!