|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 26-01-2009, 15:38 |
[Problem] Czy da si? przerobi? mod IPB na phpBB2? |
Autor |
Wiadomość |
baddo
|
Wysłany: 06-05-2007, 21:56 [Problem] Czy da się przerobić mod IPB na phpBB2?
|
|
|
Jak w temacie. Moja wersja phpBB to phpBB modified v 1.12.5 by Przemo. Chodzi mi o mod User Reputation System. Tutaj dokładny jego opis.
Pozdrawiam
PS. Jeżeli chcecie mogę wrzucić ten mod na serwer:) |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Doom
|
Wysłany: 07-05-2007, 15:55
|
|
|
To coś chyba w stylu moda plus-minus. Sprawdzałeś? |
_________________ Przyjmuję zlecenia wykonania kompletów rang. Zainteresowanych proszę o kontakt poprzez PW. UWAGA: Tylko profesjonalne zlecenia, żadnych darmowych przysług! |
|
|
|
|
baddo
|
Wysłany: 07-05-2007, 16:25
|
|
|
Tak, sprawdzałem, ale w plus-minus "plusika" może dawać tylko autor tematu, natomiast w tym modzie każdy użytkownik może wystawiać plusy... |
|
|
|
|
Doom
|
Wysłany: 08-05-2007, 06:52
|
|
|
To może w takim razie 'Beer mod' by qbs? jest bardzo łatwy w edycji. |
_________________ Przyjmuję zlecenia wykonania kompletów rang. Zainteresowanych proszę o kontakt poprzez PW. UWAGA: Tylko profesjonalne zlecenia, żadnych darmowych przysług! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!