|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
BRAK STOPKI! |
Autor |
Wiadomość |
Widmo

|
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Elektra
|
Wysłany: 21-07-2004, 08:31
|
|
|
Takie co? jest tylko:
Portal Prawny copyright by pigi.pl Group
Modyfikacji wersji phpBB dokona? "przemo" |
|
|
|
 |
MarX

|
Wysłany: 21-07-2004, 09:24
|
|
|
Elektra, na forum nie ma stopki |
_________________ hmmmmmmmmmm?! :F |
|
|
|
 |
Elektra
|
Wysłany: 21-07-2004, 09:39
|
|
|
Wiem Chodziło mi o to, że jest tylko ten napis.... |
|
|
|
 |
lewy2
|
Wysłany: 21-07-2004, 09:42
|
|
|
E-mail poszed?, zobaczymy co będzie dalej. |
_________________ Kto nie Szuka ten błądzi |
|
|
|
 |
Widmo

|
Wysłany: 21-07-2004, 15:31
|
|
|
i to jeszcze FORUM PRAWNE...
Ch*jowi sa w takim razie jak nie wiedza ze sie stopek nie kasuje... |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
 |
Przemo

|
Wysłany: 21-07-2004, 22:30
|
|
|
Rozmawialem z adminem i w tym przypadku mozna to potraktowac ulgowo. Admin nie chce, by google w opisie strony pokazywalo stopkę. I nie ma się temu co dziwi?. Trzeba znaleźć jakieś rozwiązanie. |
|
|
|
 |
Widmo

|
Wysłany: 21-07-2004, 23:26
|
|
|
Przemo, to ja tez nie chce zeby sie w google stopka pokazywala i co ?
a jak wszyscy zechca nie mieć stopki?
mógł chociaż pozmieniac troche, napisac po polsku ale nie usuwac.
acha, a czemu nie chce zeby google to indexowaly ? |
|
|
|
 |
Przemo

|
Wysłany: 22-07-2004, 05:15
|
|
|
Jakto czemu? Czemu reklam? forum o jakims temacie ma byc jego stopka? Juz lada moment wymysle na to sposób i inne osoby nie będę mogęy sie tłumaczyc googlami więc nie ma się co martwi?, że inni "pod?api? temat" |
|
|
|
 |
lewy2
|
Wysłany: 22-07-2004, 10:12
|
|
|
Spraw? zgłosiłem do BOWI, takie tłumaczenie to żadne tłumaczenie, Przemo, nawet jeżeli nie chce mieć stopki, żeby indeksowała się w goofle, to niech chociaz postawi stopkę samego phpBB, bo to zupełne łamanie praw autorskich, a portal nie ejst akurat zrobiony przez phpBB.
//Poni?ej post napisany w temacie: "Postawa osób z Support i Mod Team."
Sprawa odnośnie stopki - zgłosiłem do BOWi, po "rozmowie z adminem", którego jedyna odpowiedź to
Na portalu może był, ale na forum mniejszym przestepstwem byłoby usunięcie informacji, że to modyifkacja wykonana przez przema, ale zostawienie chociaż stopki, że to własno?? phpBB, ale tak czy siak ?amie prawo, a tacy ludzie muszę był w jaki? spoób ukarani, tym bardziej zdziwi?o mnie, że jest to "portal prawny" ?ami?cy prawo .
//Obywatelu Lewy, nie pisz o tym samym w dwóch tematach,a zw?aszcza w temacie: "Postawa osób z Support i Mod Team.". Tam toczy się dyskusja w innej sprawie." |
_________________ Kto nie Szuka ten błądzi |
|
|
|
 |
arcy

|
Wysłany: 22-07-2004, 15:48
|
|
|
Ja rozumiem, że w?a?ciciele for chcę aby indeksowane były ich strony, a nie reklama Przema. Ja rozumiem, że może to był problemem dla niektórych.
Ale z drugiej strony modyfikacja by Przemo jest za free, stale uaktualniana, bezpieczna... Więc chyba nie jest dużą cenę jak w wynikach wyszukiwania się pokałe reklama Przema? Tym bardziej, że statystycznie ludzie i tak czytaj? pierwsz? linijk? opisu stronki w wynikach wyszukiwania.
Poza tym skoro stopka nie przeszkadza dużym forom (chyba tak się odmienia?;) ) jak np. techtronic to czemu tak strasznie irytuje ta stopka w?a?ciciela malutkiego forum?
Jestem za pozostawieniem stopki tak jak jest bez wzglądu na to gdzie się ona będzie pojawiać... |
_________________ | Regulamin | F.A.Q. | Szukaj | Oficjalny podręcznik administratora phpBB2 by Przemo |
| arcy.net - nowości ze świata phpBB by Przemo, Opera, Android | w tym państwie pełnym nienawiści, rap po godzinach i luz ponad wszystkim... | Opera Browser | |
|
|
|
 |
Widmo

|
Wysłany: 24-07-2004, 20:21
|
|
|
Widze ze brak odzewu - a nawet przycylnosc Przema. Ale jesli sam autor sie zgodzil... |
|
|
|
 |
mopek

|
Wysłany: 25-07-2004, 14:18
|
|
|
przestaj? powoli niektóre decyzje rozumieć... ale to nic
a jeśli chodzi o googla to najprawdopodobniej chodzi o to:
http://www.przemo.org/php...p?p=25484#25484
to nie jest kwestia indexowania tylko pokazywania wyników wraz z fragmentami tekstu zawierającego szukany wyraz... |
_________________ [Forum Przyroda | Boxer Forum]
!!MoPeK!! |
|
|
|
 |
Widmo

|
Wysłany: 25-07-2004, 16:27
|
|
|
Cytat: | to nie jest kwestia indexowania tylko pokazywania wyników wraz z fragmentami tekstu zawierającego szukany wyraz... |
dokladnie, jak szukasz w [g:e1b976758e]+forum +warez[/g:e1b976758e] to nie dostaniesz w wyniku stopki,
a jak dasz [g:e1b976758e]phpBB Modified Przemo[/g:e1b976758e] to bedzie tylko stopka... |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
mopek

|
Wysłany: 25-07-2004, 17:07
|
|
|
kurka... znalazłem w googlu Forum Przyroda z reklam? Przema... :]
zobaczcie sami
[g:2f3ae4860b]przyroda forum towarzystwo[/g:2f3ae4860b] |
_________________ [Forum Przyroda | Boxer Forum]
!!MoPeK!! |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!