|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Dodanie ankiety z obrazkami |
Autor |
Wiadomość |
nasedo

|
Wysłany: 10-08-2005, 16:06 Dodanie ankiety z obrazkami
|
|
|
Dodanie ankiety z obrazkami
Autor: przecinek
Opis: Tutorial, ktory pozwala przygotowac ankiete z obrazkami, potrzebny jest dostep do phpMyAdmin
Download: http://www.przemo.org/php...tion=file&id=74
<hr>
W tym temacie zadajemy pytania dotyczace tylko i wyłącznie tego moda.
W przypadku aktualizacji hacka, lub wersji forum, autorów modyfikacji prosze o zamieszczanie w zalacznikach instrukcji do nowej wersji, zostanie ona przeniesiona do download. |
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
usterka

|
Wysłany: 28-02-2007, 09:16
|
|
|
Chyba coś nie tak z plikiem bo u mnie po kliknięciu na ikonę pobierania otwiera sie biała strona |
|
|
|
 |
They2

|
Wysłany: 28-02-2007, 13:39
|
|
|
usterka, spójrz http://sat-elita.info/check_files.php masz masę błędów i braki plików.
twoja wersja 1.12.5
a ten mod w temacie jest tylko dla wersji 1.9.5 |
_________________ Support | Pomoc | Modyfikacja | Zlecenie płatne - zapraszam na PW oraz pod moim adresem.
Nie udzielam w GG. |
|
|
|
 |
usterka

|
Wysłany: 28-02-2007, 21:34
|
|
|
They2, mam błędy bo jestem w trakcie zmian i wiem do jakiej wersji jest ten mod |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!