|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Zamknięty przez: joli 11-02-2007, 22:00 |
[pomoc] Instalacja Joomali i forum przema |
Autor |
Wiadomość |
maniocek
|
Wysłany: 10-02-2007, 22:02 [pomoc] Instalacja Joomali i forum przema
|
|
|
Odrazu mowie żę niełapie tej instrukcji co jest załonczona razem z komponentem
Mam forum z userami i tematami i chciałbym scalić to z Joomalą bez utraty postów i userów i żęby mogli logować sie w Joolali z tymi samymi loginami i hasłami.....
Moja wersja forum: v1.12.5
Proszę podać co mam sciągnąć i jak to zainstalować żeby było OK
P.S - Zależałoby mi na tym żęby Joomala była całkowicie po polsku bo ja w budzie mam szwaba |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
K@mil
|
Wysłany: 11-02-2007, 12:58
|
|
|
Witam rownież się przyłącze do temaciku!
Mam nastepujący problem!
Posiadam forum by przemo www.strefacaraudio.pl/forum/ i chce do tego zainstalować jomomle ale tak abym miał połączone to wsystko tak, że jak ktoś się zarejestruje na portalu to juz jest tez na forum Da się to jakoś połączyć (jomlę mam czystą a na forum już mam dużo rzeczy i nie chcce od nowa startowac z forum). Nie będą te dwa "skrypty" gryzły się? Planuję zrobić duży serwis i nie chce komplikacji!
BARDZO PROSZĘ O POMOC I O NIE USUWANIE TEMATU! |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 11-02-2007, 22:00
|
|
|
maniocek napisał/a: | z Joomalą |
maniocek napisał/a: | Joolali z |
maniocek napisał/a: | żęby Joomala |
maniocek napisał/a: | niełapie tej instrukcji co jest załonczona |
Po co Ci po polsku, skoro nawet polskiego nie znasz?
Po co zakładasz nowy temat i nie używasz szukajki?
http://www.przemo.org/php...pic.php?t=20480
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!