phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
[opinie] xon.pl
Autor Wiadomość
Mich@ł

Wysłany: 30-09-2006, 20:01   

asieńka, zadam takei dośc głupie a istotne pytanie.. Miałas tam konto ?

Bo jak na razie widze że korzystasz z yoyo.pl....

Gadatliwa Kasia 

KaRoLiNa

Wysłany: 18-01-2007, 21:04   

Prosiłabym o jakieś "świeże" info dotyczące tego hostingu...
Najlepiej niech się wypowiedzą osoby, które mają na tym fora...

Czy nadal to polecacie, czy coś się u nich popsuło?

bankesta1

Wysłany: 08-02-2007, 16:47   

hmmm załozylem konto 3 dni temu, czekam na info od admina czy kogokolwiek i cisza.... ani konta testowego nic, zero info...., :shock:

KaRoLiNa

Wysłany: 09-02-2007, 12:27   

Po złożeniu zamówienia czekałam na konto testowe 1 dzień...

Miałam problem z przeniesieniem bazy danych, bo zamiast pl literek miałam znaki zapytania albo krzaczki... Męczyłam się z tym 2 dni :roll: i w końcu napisałam do działu obsługi z prośbą o pomoc. Byli na tyle uprzejmi, że zrobili mi porządek z bazą danych (nawet mi ją ładnie wgrali ;) ).

Opłaciłam konto i póki co nie narzekam :)

aleks

Wysłany: 24-02-2007, 18:55   

Może ja się wypowiem. :> Mam tam konto od kilku miesięcy.Serwis z ok. 14 tys. userów. Kontakt przynajmniej według mnie z adminem ostatnio się znacznie pogorszył. Na odpowiedz trzeba czekać od 3 do 7 dni nawet ;/
Jeśli chodzi o działanie , nie polecam osobom które mają średnie i duże fora. Chyba z wiadomych powodów ;] Awarię zdarzają się dość często ,wyrzuca błędy od 401 po 404 , pady po kilka a nawet kilkanaście minut. Nie wspominając o sytuacji sprzed kilku miesięcy kiedy to konto zostało zablokowane z powodu braku wpłaty, a opłata była za rok z góry :shock: Oczywiście sytuacja została wyjaśniona ,ale mój serwis nie działał 2 dni.

gRanat

Wysłany: 12-06-2007, 18:50   

Miałem tam konto pare miesięcy temu, myślę że bardzo wiele się nie zmieniło, także trochę info ode mnie.

Bardzo fajny serwer po korzystnej cenie, całkiem szybki, obsługa miła, choć na odpowiedź czasami trzeba poczekać parę dni. Jeśli serwer ma być pod forum to tylko małe. Trzymałem tam z miesiąc swoje z ponad 10 000 userami, ale często wywalało błąd sql "too many users bla bla bla". Zwiększono dla mnie ten limit, jednak na długo nie starczył. Wyproszono mnie z ich serwera ;) .

Polecam, ale tylko dla małych for ;) 8/10

mrnice007

Wysłany: 02-08-2007, 20:17   

Co na temat dozwolonych rozszeżeń plików oraz migrowania pomiedzy pakietami??
Na cyberdusk były zabronione mp3 itp.
keep that in mind.....

Gośćć

Wysłany: 17-08-2007, 16:10   

jestem z nimi z 2lata, wszystko było nawet przyzwoicie
od ponad pól roku mam tam przemo, ok 300uzytk.. Pare dni temu wyłaczyli mi forum na pare godz i napisali maila, ze im serwer przeciążam :) także mają raczej uczulenie na przemo...
przenosze się, chyba na webd.pl

[ Dodano: 03-10-2007, 22:44 ]
zdecydowanie NIE POLECAM xon.pl i foxnet.pl !! wolne+ pretensje o to, ze mam przemo + wyłączaja fora jak ich "przymuli" .... ogólnie śmiechu warte...

Gadatliwa Kasia 

bankesta1

Wysłany: 15-03-2009, 14:48   

Serwer mam od ponad 3 lat. Na nim 8 stron :) Praktycznie zero padów. Niska cena , wysoka funkcjonalność :)

polecam

Odpowiedz do tematu