Topic na stronie głównej |
Autor |
Wiadomość |
Stachu
|
Wysłany: 17-07-2004, 18:53 Topic na stronie głównej
|
|
|
Otóż chodzi mi o co? takiego żeby na stronie głównej wyświetla? się wybrany Topic.
Dokładniej to: po ustawieniu z którego forum mają się pojawiać newsy na stronie głównej pojawiaj? się wszystkie z tego forum, a chciałbym się dowiedzieć jak zrobić żeby wyświetla?y się tylko wybrane tematy. Powiedzmy że ustawiam forum f=2 i ilość tematów na stronie głównej na 5 to wyświetla mi 5 ostatnich tematów z tego forum, a ja chciałbym żeby wyświetla? mi np.5 wybranych przeze mnie
Jeśli ktoś się z tym zetkn?? i mógłby pomóc.....to dzięki |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Widmo
|
Wysłany: 17-07-2004, 19:13
|
|
|
nie da rady... zrob jedno forum tylko dla siebie, ustaw je jako zrodlo newsow, i kopiuj tam tylko te wybrane. |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
|
Stachu
|
Wysłany: 17-07-2004, 19:36
|
|
|
dzięki wielkie i szkoda :cry: miałem nadzieję że jest taka możliwość, cóż zastosuj? się do twojej porady, zawsze to jakieś rozwiązanie |
|
|
|
|
Widmo
|
Wysłany: 17-07-2004, 20:18
|
|
|
prowizorka, ale dobra.
pamietaj o takim guziku "POMOG?" |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
|
VoDK4
|
Wysłany: 17-07-2004, 20:20
|
|
|
widmo może to przeniesc do portalużą bo to raczej tam sie powinno znalesc
Widmo napisał/a: | pamietaj o takim guziku "POMOG?" |
ja tyle razy pomoglem zdobyc warna i jeszcze pomogl nie dostalem ani razu |
_________________ | Gość czy to problem uzyc opcji SZUKAJ zanim napiszesz postał |
|
|
|
|
They
|
Wysłany: 17-07-2004, 20:26
|
|
|
VoDK4 napisał/a: | widmo może to przeniesc do portalużą bo to raczej tam sie powinno znalesc
Widmo napisał/a: | pamietaj o takim guziku "POMOG?" |
ja tyle razy pomoglem zdobyc warna i jeszcze pomogl nie dostalem ani razu | heh ale jaja masz avatarka |
|
|
|
|
VoDK4
|
Wysłany: 17-07-2004, 20:27
|
|
|
wiem wiem :]... przemo powinien pogrubic opcje szukaj i zrobic ja oczojebna czerwona |
_________________ | Gość czy to problem uzyc opcji SZUKAJ zanim napiszesz postał |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
lewy2
|
Wysłany: 18-07-2004, 13:43
|
|
|
Ludzie, to już sza?u można dostac, drugi temat gdzie rozpoczyna się dyskusja na temat avatara VoDK4'a, jeszcze kilka godzin i znów będzie rozmowa jeszcze o stopce. Ludzie, dajcie sobie spokój, zamiast zaśmieca? forum niepotezebnym nikomu OFF-topiciem, pomóżcie ludziom, którzy potrzebuj? pomocy. |
_________________ Kto nie Szuka ten błądzi |
|
|
|
|
|