|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 20:37 |
[bledy] skoro dazymy do doskonalosci |
Autor |
Wiadomość |
VoDK4
|
Wysłany: 15-07-2004, 11:04 [bledy] skoro dazymy do doskonalosci
|
|
|
Witam!
siede tak sobie i obserwuje co robia uzytkownicy (na stronie glownej jak sie najedzie na nicka to widac co robi) najechalem myszka na nick craka i co zobaczylem?? ze jest na forum od 1,7h wedlog mnie powinny o byc 2h 10min... Mi to tam nie robi roznicy ale skoro ma byc perfekcyjne to takie szczegoly tez powinny zostac naprawione...
Pozdro
P.s. dolaczam screena
untitled.JPG
|
|
Plik ściągnięto 68 raz(y) 90,49 KB |
|
Ostatnio zmieniony przez VoDK4 15-07-2004, 21:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Przemo
|
Wysłany: 15-07-2004, 11:58
|
|
|
Z tymi rzeczami (ostatnim logowaniem, czasem sesji) jest duzy problem, daleko temu systemowi do doskona?ości Należy te dane traktowa? jako dane orientacyjne |
|
|
|
|
VoDK4
|
Wysłany: 15-07-2004, 14:20
|
|
|
hehe... no coz... ale może zamiast zamieniac na h to zostawic w minutach?? latwiej sie polapac ;D lub wogole w sekundach... |
|
|
|
|
Hubert_Snow
|
Wysłany: 15-07-2004, 21:50
|
|
|
Skoro już do niej d??ymy, to w albumie, jak zdjęcie dodała płeć piłkna to widznieje "wysłać" zamiast "wysłaća". |
|
|
|
|
VoDK4
|
Wysłany: 15-07-2004, 21:57
|
|
|
nie zagladam do albumu bo nie mam po co ... może uzytkownicy zaczna tam zagladac jak sie sezon na foty zacznie (czyt 3skiing'owy)
Pozdro
wogole to tu umieszczac bledy by mozna zmieniam nazwe tematu... tylko na jaka??? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!