phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: joli
22-01-2009, 19:30
[pomoc] calendar 1.7.4
Autor Wiadomość
witek1

Wysłany: 27-01-2007, 15:11   [pomoc] calendar 1.7.4

Ktoś pomógł by mi w lekkiej modyfikacji tego moda: http://www.przemo.org/php...light,kalendarz
(nie mogę pisać tematów w dziale modyfikacji ;/)

Chodzi o to żeby nad kalendarzem były wyświetlane wydarzenia które są w nim umieszczone.
Bardzo proszę o pomoc to ważne !
np. http://art-manage.nazwa.pl/forum/calendar.php i tuż nad tabelą spis wydarzeń jakie są w nim zamieszczone.

PLS o szybką pomoc i nie zamykanie tematu.

[ Dodano: 27-01-2007, 16:57 ]
Czyli nikt nie potrafi tego przerobić ? :mrgreen: łącznie ze mną ;] , tylko przemo jak coś :D

Gadatliwa Kasia 

lord.nitos

Wysłany: 27-01-2007, 20:49   

Nie ten dział

witek1

Wysłany: 27-01-2007, 20:53   

WoW co za bystrość ! Dał bym pomógł, ale jeszcze się wstrzymam... Nie wiedziałem gdzie to umieścić, ponieważ nie mogę pisać tematów w modyfikacjach. Swoją drogą dzięki za UP tematu.

lord.nitos

Wysłany: 27-01-2007, 20:54   

Skoro nie możesz pisać w modyfikacjach to już twój problem . Nie pisz wcale

witek1

Wysłany: 27-01-2007, 20:56   

Skoro udzielasz się w temacie, nic do niego nie wnosząc; to bardziej twoja rada tyczy się ciebie...

lord.nitos

Wysłany: 27-01-2007, 20:57   

Prosiłbym moderatorów o zamknięcie

witek1

Wysłany: 27-01-2007, 20:59   

Z jakiej racji ? Za własną głupotę sam odpowiadasz, a nie odpowiada mój temat. Raczej ja bym prosił o kasacje wszystkich postów poza pierwszym. :/

Shunkian chyba, że mam ci zdefiniować słowo "ogólne". Teraz widać skutki uciekania z lekcji polskiego.

lord.nitos

Wysłany: 27-01-2007, 21:09   

Z takiej racji ze temat jest niezgodny z regulaminem.

Gadatliwa Kasia 

witek1

Wysłany: 27-01-2007, 21:18   

Ja nie rozumiem jednego. Dlaczego zamiast chęci pomocy, ogół polaków woli dokopać ? Jeżeli nie znasz rozwiązania mojego problemu, a pisałem, że w wybranym do tego celu dziale nie mogę pisać, nie siedzisz cicho, a chcesz wręcz mi jak najbardziej utrudnić? Uwierz, że nikt cię nie poklepie po plecach i nie powie wielkie dzięki, że walczysz z niewłaściwymi tematami; żaden mod/admin nie doceni ciebie w ten sposób. I nie jest to droga do uzyskania w/w stanowiska. Także nie wiem poco na siłę się udzielasz ?

Odpowiedz do tematu