[request] graphically user agent |
Autor |
Wiadomość |
m@niac!

|
Wysłany: 03-07-2004, 17:25 [request] graphically user agent
|
|
|
Poszukuje tej modyfikacji, nigdzie nie moge jej znalzc. Gdyby ktos dysponowal linkiem (o ile istnieje) to bylbym bardzo wdzieczny. Przydalaby mi sie ta modyfikacja, chcialbym ja wrzucic do mojego forum (bazujacego na "czystym" phpbb) |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Crack

|
|
|
|
 |
m@niac!

|
Wysłany: 04-07-2004, 00:38
|
|
|
na forum phpbb2.pl jest tyle ze ta modyfikacja nie jest dostepna oddzielnie, wystepuje tylko w forum przema. Dlatego napisalem w tym forum. Jesliby jednak ktos wiedzial jak wrzucic ta modyfikacje do zwyklego forum albo mogl mi pomoc w inny sposob to bylbym bardzo wdzieczny. |
|
|
|
 |
Widmo

|
|
|
|
 |
m@niac!

|
Wysłany: 04-07-2004, 01:41
|
|
|
ja tam jestem tylko od spraw technicznych, usuniecie stopki bylo mi zlecone. Nie ja o tym decydowalem. W kazdym badz razie zalozylem ten temat nie po to by rozprawiac o stopkach tylko dlatego ze potrzebuje pomocy |
_________________ My favorite sports:
Sex with strangers & Drink-driving |
|
|
|
 |
Widmo

|
Wysłany: 04-07-2004, 11:30
|
|
|
Cytat: | usuniecie stopki bylo mi zlecone |
i przyjales takie zlecenie?
to cos jak platny morderca... :]
bez stopki na forum nie uzyskasz ZADNEJ pomocy. |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
 |
Kizio

|
Wysłany: 04-07-2004, 11:42
|
|
|
Miałem zamiar zarejestrowac się na tym forum ale tego nie zrobie ze wzglądu na stopkę. I jeszcze innym b?de odradza?. Napewno nie znajde nic ciekawego na forum ?ami?cym prawa autorskie. Twórcy phpBB tak się napracowali tworz?c ten skrypt. WSTYD!
Nie za mocny ten post? |
|
|
|
 |
Prezes
|
Wysłany: 07-07-2004, 12:25
|
|
|
A jak ja się grzecznie spytam ?
Na usprawiedliwienie dodam że ca?y czas używalićmy wersji Przema z jego stopkę a Przemo nawet testować u nas swoje wynalazki i miał u nas admina A peterek, nasz drugi admin jest u was modkiem. A teraz sobie używamy czystej phpBB bo nam za mocno przema wersja paliła serva. To jak, jesteśmy grzeczni ?
No dobra a teraz poważnie, czy znajde gdzień tego moda samodzielnie? |
|
|
|
 |
lewy2
|
Wysłany: 08-07-2004, 08:58
|
|
|
Wydaje mi się, że nie ma go oddzielnie, choć mogę się myli?. |
_________________ Kto nie Szuka ten błądzi |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
m@niac!

|
Wysłany: 10-07-2004, 00:21
|
|
|
po naradzie doszlismy do wniosku ze stopke ostatecznie mozna dac. No i dalem, czy teraz juz ktos może mi pomoc w zdobyciu tej modyfikacji? Chociazby wersje tekstowa, bez ikonek bo to sam postaram sie dorobic. |
_________________ My favorite sports:
Sex with strangers & Drink-driving |
|
|
|
 |
|