|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: arcy 17-12-2006, 15:30 |
[Problem] Chcesz zasłużyć na miano vip-a ? |
Autor |
Wiadomość |
Slash_Robin
|
Wysłany: 17-12-2006, 02:57 [Problem] Chcesz zasłużyć na miano vip-a ?
|
|
|
Nic prostrzego zaproś 20 ludzi rozsyłając swoje linki które znajdują się w profilu.
Jest też inna opcja a mianowice zrób jakieś ciekawe logo dla naszego forum.
Czekam również na jakieś banerki ,buttony. o różnych rozmiarach.
Jeśli ktoś zachwyci mnie swoim polotem i finezją która w nim drzemie swoim potencjałem ukrytym w swojej zdolności robienia ciekawych grafik to również dostanie range.
Grafike zamieszczajcie pod tym linkiem.
Licze na Was.
Wasz kochany Administrator z MG |
_________________ Gość Udzielam pomocy każdemu |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
irekk
|
Wysłany: 17-12-2006, 02:59
|
|
|
oj polecisz z warniakiem |
_________________ Cygantura |
|
|
|
|
Slash_Robin
|
Wysłany: 17-12-2006, 02:59
|
|
|
ixdude.com napisał/a: | oj polecisz z warniakiem |
bez komentarza ......... |
|
|
|
|
irekk
|
Wysłany: 17-12-2006, 03:02
|
|
|
Cytat: | [Problem] Chcesz zasłużyć na miano vip-a ? |
Cytat: | § 1
Każdy nowo zakładany temat musi posiadać odpowiedni prefix :
[styl] - tym prefixem oznaczamy tematy, w których prosisz o przerobienie stylu do phpBB by Przemo.
[modyfikacja] - tym prefixem oznaczamy tematy, w których prosisz o zainstalowanie/napisanie jakiejś modyfikacji dla swojego forum
[grafika] - tym prefixem oznaczamy tematy, w których prosisz o przerobienie jakiejś grafiki.
W uzasadnionych przypadkach dopuszczalne jest użycie innych niż wyżej wymienione prefixów. |
oraz
Cytat: | Jeśli ktoś zachwyci mnie swoim polotem i finezją która w nim drzemie swoim potencjałem ukrytym w swojej zdolności robienia ciekawych grafik to również dostanie range. |
Cytat: | Każdy temat musi jasno określać wynagrodzenie za pracę. Ponadto wartość rynkowa wynagrodzenia musi być wyższa niż symboliczne 2 zł (w szczególności niedopuszczalne są wynagrodzenia takie, jak "dozgonna wdzięczność" czy darmowe konta ftp).Tematy bez tej informacji będą usuwane, bądź zamykane i znikną po 1 dniu z forum.
W tym dziale wyłączone są punkty "pomógł" co oznacza, że nie mogą słuzyć jako wynagrodzenie za pracę.
|
problemy z mysleniem? czy olewanie zasad forum? |
_________________ Cygantura |
|
|
|
|
Slash_Robin
|
Wysłany: 17-12-2006, 03:09
|
|
|
Nie zaznajomienie się z zasadami , wiem łamie je i to mnie nie usprawiedlwia z tym że tylko ja nie udaje cfaniaczka który pokazuje jaki to nie jest obeznany a także jaki to nie jest dbający o dobro forum żeby tylko podlizać tyłek komuś z góry.
Nie dbam o to czy dostane warna czy nie przeprosiłem za łamanie i zrobie to jeszcze raz.
Ale z tego co widze każdy z moderków wlepia warny bez dwóch zdań , ok wiadomo po to są ale bez przesadzy bo czasami taka "surowość" zaczyna mnie naprawde mocno zastanawiać nad człowieczeństwem co niektórych.
Moge dostać nawet bana nie przejmuje się tym , W firmie u mojego taty jest ponad 9tysięcy komputerów także nie ma dla mnie problemu zakładanie podobnych ku temu tematów, usnunięcie posta 2-3 sekundy ? ok ale usnunięcie dwóch to 6 sekund także liczba czasu rośnie.
Pozdrawiam
ps: Ranga "vip" może mieć więcej na wartości niż 2 zł
Wszystko da się sprzedać człowieku. Np zaraz sobie wstawie ogłoszenie "kupno vip-a za 100zł"
Nie udawaj mądrego
pss: "Problem" bo to jest dla mnie problem i oczekuje pomocy , nie znam się na grafice i nie mam najmniejszej ochoty uczyć się w tym kierunku od podstaw , a co do tabel to z chęcią się nauczę od kogoś.
ja jak moge to staram się pomóc każdemu i niekoniecznie musze zarobić na tym.
nie wszystko na świecie toczy się wokół kasy............
psss: Moje "naruszenie" Regulaminu chyba wyjaśniłem
Dobranoc |
|
|
|
|
korbog
|
Wysłany: 17-12-2006, 15:24
|
|
|
nie dość ze łamiesz regulamin to jeszcze spamem grozisz ehhh skad sie tacy biora ranga wipa na twoim forum jest tyle warta dla kogoś kto jej potrzebuje ale nie sadze zeby ona zainteresowała kogoś na tym forum!!! więc nie ośmieszaj sie i daj sobie spokuj i tak nic ci nie da pisanie tutaj pzdr |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
arcy
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!