Zakaz u?ywania tabliczek obs?ugi przez u?ytkowników. |
Autor |
Wiadomość |
Mich@ł
|
Wysłany: 18-11-2006, 16:54
|
|
|
geman, kilka tabliczek jest tez zezwolonych dla ST |
_________________ ==> Mich@ł <== |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
geman
|
Wysłany: 18-11-2006, 18:42
|
|
|
wiem |
_________________ No PW/GG/mail. Pomagam tylko na forum. |
|
|
|
|
vegetagt
|
Wysłany: 18-11-2006, 22:33
|
|
|
i kilka dla mnie ( przynajmniej jeszcze od nikogo nie oberwalem jak czasem wstawilem jakas ) |
_________________ JA NAPRAWDE NIE UDZIELAM POMOCY NA GG/PW I NIE ODPOWIADAM NA PYTANIA!
Ja pomogłem, Pan pomógł. Kto pomógł? Ci państwo |
|
|
|
|
d@Ve
|
Wysłany: 19-11-2006, 15:03
|
|
|
Widzę, że jest to temat o tabliczkach. Nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie gdzie indziej, dlatego napiszę tutaj.
Chodzi mi o to, że chcę u siebie na forum wstawiać tabliczki z opisem gdzie zostały przesunięte posty nie na temat. Oczywiście w tym momencie muszę wpisywać cały kod, gdyż cenzura odpada (muszę zawsze zmieniać linki). Jeśli wstawiam tabliczkę w moim poście wszystko jest ok. Natomiast jeśli chcę wstawić ją w poście innego user'a to pojawia się tylko kod... Jakby co, to html włączyłem dla wszystkich w PA. Dlaczego podczas edycji postów html nie działa? |
|
|
|
|
arcy
|
|
|
|
|
d@Ve
|
Wysłany: 19-11-2006, 16:21
|
|
|
Robię tak, jednak nic to nie pomaga |
|
|
|
|
mr.Radek
|
Wysłany: 28-11-2006, 18:47
|
|
|
kto właściewie stworzył te tabliczki? niewiem bo jestem tu od niedawna a wątpię żebym to znalazł w opcji szukaj (z ciekawości sie pytam ) |
|
|
|
|
gaku
|
Wysłany: 28-11-2006, 19:37
|
|
|
hmm Widmak?? |
_________________ Pisanie do mnie na gg w sprawie forum mocno nie wskazane
<Cvbge> A szkolisz sie na jakiego informatyka?
http://webmastera.republika.pl/
<QSi> na zajebistego |
|
|
|
|
PHmaster
|
Wysłany: 09-04-2007, 21:12
|
|
|
a jak samemu na własnym forum mogę taką tabliczkę zrobić??? |
|
|
|
|
soser
|
Wysłany: 09-04-2007, 21:15
|
|
|
Tak. |
|
|
|
|
Jezdziec
|
Wysłany: 09-04-2007, 21:24
|
|
|
Troche pogłowkuj a sam dojdziesz jak bez proszenia aosługi o pomoc. dodam, ze [ptrzebne informacje znajdziesz w źródle strony |
|
|
niedzwiedz_2
|
Wysłany: 12-04-2007, 14:48
|
|
|
Jezdziec napisał/a: | dodam, ze [ptrzebne informacje znajdziesz w źródle strony | taa, miłego szukania
Było to już setki razy |
|
|
|
|
Jezdziec
|
Wysłany: 12-04-2007, 15:07
|
|
|
W cenzurze wstawiaj poszczególne słowa do podanych zamienników:
Kod: | <TABLE ALIGN="CENTER" WIDTH="400" CELLPADDING="8" BORDER="1" BORDER="1"BGCOLOR="red"><TR><TD ALIGN="CENTER"><B>Zeszliście z tematu! Jeżeli nie powrócicie to wątek zostanie zamknięty, a uczestnicy dostaną ostrzeżenie!<BR></B></TD></TR></TABLE> |
Zeszliście z tematu! Jeżeli nie powrócicie to wątek zostanie zamknięty, a uczestnicy dostaną ostrzeżenie!
Kod: | <TABLE ALIGN="CENTER" WIDTH="400" CELLPADDING="8" BORDER="1" BORDER="1"BGCOLOR="gray"><TR><TD ALIGN="CENTER"><B>Temat został zamknięty, gdyż był niezgodny z <BR> <a href="viewtopic.php?t=610"><b>REGULAMINEM</b></a></B></TD></TR></TABLE> |
Temat został zamknięty, gdyż był niezgodny z REGULAMINEM
Kod: | <TABLE ALIGN="CENTER" WIDTH="400" CELLPADDING="8" BORDER="1" BORDER="1"BGCOLOR="green"><TR><TD ALIGN="CENTER"><B>Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje sie w<BR> <a href="faq.php"><b>FAQ</b></a></B></TD></TR></TABLE> |
Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje sie w FAQ
Kod: | <table align="center" bgcolor="#c0c0c0" border="1" cellpadding="8" width="400"><tbody><tr><td align="center"><b>Zanim zadamy pytanie, używamy opcji <a href="search.php"><font color="#006699">szukaj</font></a></b></td></tr></tbody></table> |
Zanim zadamy pytanie, używamy opcji szukaj
Kod: | <TABLE ALIGN="CENTER" WIDTH="400" CELLPADDING="8" BORDER="1" BORDER="1"BGCOLOR="red"><TR><TD ALIGN="CENTER"><B>Dostałeś ostrzeżenie bo złamałeś<BR> <a href="viewtopic.php?t=610"><b>REGULAMIN</b></a></B></TD></TR></TABLE> |
Dostałeś ostrzeżenie bo złamałeś REGULAMIN |
Ostatnio zmieniony przez Jezdziec 12-04-2007, 21:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
niedzwiedz_2
|
Wysłany: 12-04-2007, 15:51
|
|
|
Po co używać tabelek? Ani to wygodne ani łatwe ani też ekonomiczne
Kod: | <div style="margin-left: auto;margin-right: auto;background-color: #F00;border-size: 1px;">UWAGA!<br /> Wielki brat patrzy!</div> |
Jak chcesz zmienić wygląd to bierz w łapy jakiś kurs CSS (lub generator) i zmieniasz wartość atrybutu style |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Jezdziec
|
Wysłany: 12-04-2007, 21:23
|
|
|
W sumie też tak można, ale dla tych co nie umieją posłużą się moimi przykładami |
|
|
|