phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
[ODSPRZEDAM] Pół Serwera Dedykowanego *update zmiana oferty*
Autor Wiadomość
sraken1

Wysłany: 07-11-2006, 16:43   [ODSPRZEDAM] Pół Serwera Dedykowanego *update zmiana oferty*

Witam,

Serwer dedykowany:
Linux Slackware
1 x Athlon 64 3000+
0.5GB DDR2
1 x 80GB SATA
RAID: brak
Transfer miesięczny: 800GB
Łącze: 10Mbit/s

Oferuje Pol na Pol + wlasne IP, w tym ja zapewniam administracje 24/7/365 profesjonalna (niemylic z supportem, chociaz w miare czasu i mozliwosci pomoge). Mozliwosc dokupienia 512 RAM'u (+15 zl/miech). Niemam mozliwosci wystawiania faktur, a zawarcie "umowy" mozna przeprowadzic np. poprzez allegro.

Cena: 200 zl pierwszy miesiac, 122 zl/miesiac kazdy nastepny.
Ostatnio zmieniony przez sraken1 10-11-2006, 05:08, w całości zmieniany 4 razy  

Gadatliwa Kasia 

muchakk

Wysłany: 07-11-2006, 17:11   

Witam,
jaka dajesz gwarancje że po opłacie dzień pózniej nie usuniesz danego usera? Czy posiadasz nip i regon? Może jakies dane kontaktowe a nie tylko pw?

Pozdr.
Kozak Kamil

sraken1

Wysłany: 07-11-2006, 20:54   

Jestem osoba prywatna to raz, dwa wszelkie kontakty PW, trzy niedorzeczne pytanie. To pewnie odwet za Twoj poprzedni topic :mrgreen:

Paszczak000

Wysłany: 07-11-2006, 20:57   

Ja jakoś nie wierzę w takie heh.... odsprzedawanie..... no chyba, że dostanę konto root.

sraken1

Wysłany: 07-11-2006, 21:12   

A w co tu niewierzyc. Niebardzo rozumiem, jest normalnie wydzielony limit transferu, ip, hdd. Niezuzywam calej mocy serwera (tansze wyprzedane), malo tego, ponad polowa sie marnuje wiec ktos skorzysta a dedyk bedzie tanszy .

Malo tego, niektorzy zlecaja administracje serwera za bajonskie sumy / miesiac. A tak ja sie tym zajme, bo zajmuje sie administrowaniem juz pare lat wiec znowu ktos skorzysta.

Paszczak000

Wysłany: 07-11-2006, 21:16   

sraken1, ja wiem o co chodzi. Gdybym Cię znał tak jak znam przema, Widma, qbsa, Ruska, nasedo i tak dalej to bym kupił i pewnie inni też by kupili.

Tylko postaw się na miejscu zwykłego usera. Czy kupić pół dedyka u kogoś kto ma ledwo 73 posty, 1 punkt pomógł etc.... Daj ludziom jakieś zabezpieczenie, że po zaksięgowaniu kasy na koncie nie skasujesz konta i tyle będą widzieli serwer ;-)

sraken1

Wysłany: 07-11-2006, 21:18   

Sprawa zrozumiala, bardzo chetnie takie zabezpieczenie dam. Podpowiedz mi tylko w jaki sposob ;) , bo to meritum sprawy.

Paszczak000

Wysłany: 07-11-2006, 21:27   

Żebym sam wiedział? :] Sprzedaj może poprzez allegro. Zawsze jakieś zabezpieczenie :)

Gadatliwa Kasia 

sraken1

Wysłany: 07-11-2006, 21:31   

No wlasnie, tak myslalem ;) niema zadnego sensownego sposobu zapewnienia, ze po wplacie konto zostanie utworzone. Tylko moje slowo no i jezeli ktos przeleje kwote tytulem: "Oplata za serwer", wtedy spokojnie moze dochodzic swoich racji w sadzie.

Co do allegro, czemu nie :) jezeli komus bedzie to wystarczalo za gwarancje to warto poswiecic troche czasu.

Odpowiedz do tematu