|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:37 |
błąd ogolny |
Autor |
Wiadomość |
Bati
|
Wysłany: 27-06-2004, 19:23 błąd ogolny
|
|
|
mam maly problem z forum na ktore uczeszczam kiedy che wybrac obojetnie jaki dzial pokazuje mi sie cos takiego jak za zalaczonym zaloncznkiu
z gor ythx za pomoc
forum.JPG blad |
 |
Plik ściągnięto 115 raz(y) 114,57 KB |
|
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Przemo

|
Wysłany: 27-06-2004, 19:52
|
|
|
Napisz o tym do admina niech zapyta userow czy ktos jeszcze ma taki blad, jak ma to niech napisze tutaj na forum a jak tylko Ty to wejdz do swojego profilu i podaj jakas wartosc w postach i tematach na strone, bo jest pusta |
|
|
|
 |
KWPI
|
Wysłany: 29-06-2004, 12:54 Re: błąd ogolny
|
|
|
Bati napisał/a: | mam maly problem z forum na ktore uczeszczam kiedy che wybrac obojetnie jaki dzial pokazuje mi sie cos takiego jak za zalaczonym zaloncznkiu z gor ythx za pomoc |
Mam identyczn? sytuacj? po zaimportowaniu starej bazy z phpBB2 do phpBB2byprzemo
"Warning ! cookie domain is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_domain row
Failed obtaining forum access control lists
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 'a.auth_globalannounce' in 'field list'
SELECT a.forum_id, a.auth_view, a.auth_read, a.auth_post, a.auth_reply, a.auth_edit, a.auth_delete, a.auth_sticky, a.auth_announce, a.auth_globalannounce, a.auth_vote, a.auth_pollcreate, a.auth_attachments, a.auth_download FROM phpbb_forums a
Line : 141
File : /drive2/fpgshttpd/kwpi/phpBB2przemo/includes/auth.php
Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/forum"
możecie co? pomóc ?
dzieku z wszelki info i sugestie
site admin kwpi.non.pl |
|
|
|
 |
Fanatyk

|
Wysłany: 29-06-2004, 14:49
|
|
|
Kod: | Warning ! cookie domain is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_domain row
|
Ustaw domene cookies w PA lub w BD - polecam ustawienie przez PA - raczej niczego nie da sie skopa? |
|
|
|
 |
KWPI
|
Wysłany: 29-06-2004, 15:21 usunąłem wszystkie wpisy w db
|
|
|
Fanatyk napisał/a: | Kod: | Warning ! cookie domain is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_domain row
|
Ustaw domene cookies w PA lub w BD - polecam ustawienie przez PA - raczej niczego nie da sie skopa? |
witam - czy jak usyn? wszystkie wpisy w bazie - to mozna przeprowadziś ponown? instalacje - co trzeba jeszcze zmienić w plikach forum - aby ponownie odpalic instal.php
pozdrawiam
KWPI |
|
|
|
 |
Crack

|
Wysłany: 29-06-2004, 16:10
|
|
|
Wyczy?? jeszcze plik config.php. |
_________________ [ DumpLoader 1.0 ] [ Spider Friendly 1.3.12 Google Sitemaps 1.4 ]
[ Tanuki: recenzje anime | forum ]
|
|
|
|
 |
KWPI
|
Wysłany: 30-06-2004, 08:50
|
|
|
"Warning ! cookie domain is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_domain row
czy ktoś może mi powiedziec jak założyc te tabele w phpMyadmin
kwpi |
|
|
|
 |
Widmo

|
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
KWPI
|
Wysłany: 01-07-2004, 01:12 SQL Error : 1054 Unknown column 'a.auth...
|
|
|
WItam
czy ktoś wie co konkretnie oznacza ten błąd
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 'a.auth_download' in 'field list'
SELECT a.forum_id, a.auth_view, a.auth_read, a.auth_post, a.auth_reply, a.auth_edit, a.auth_delete, a.auth_sticky, a.auth_announce, a.auth_vote, a.auth_pollcreate, a.auth_download, a.auth_attachments, a.auth_download FROM phpbb_forums a
Line : 140
File : /drive2/fpgshttpd/kwpi/phpBB2przemo/includes/auth.php
w trakcie edycji pliku auth.php i dopisaniu lub skasowaniuwskazanej kolumny, błąd wyświetlany jest z inną kolumn? ... co mozna na to poradziś ? podmieniałem już ca?y plik auth.php ale to też nic nie dało ...
kwpi |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!