phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
[opinie] Iplaneta.info
Autor Wiadomość
muchakk

Wysłany: 09-10-2006, 20:28   

żadna osoba z tego forum nie jest żadnym moim kolegą, na dodatek darmowy hosting nie musi prowadzić działalnosci gospodarczej.....a to o niczym nie świadczy. Layout-u nie robiła zadna osoba z tego forum. Co do tych bzdur to tylko co do tej firmy się nie zgadzam. Chciałbym się zapytac czego ty wogóle ode mnie chcesz? Wogóle nie rozumiem twojego postepowania wobec naszej działalnosci. Prosze, napisz tematy na webhostingtalk forum.kasart98.pl itp. a moze wtedy poznasz opinie co do naszych usług.

Pozdrawiam
Kozak Kamil

Gadatliwa Kasia 

sraken1

Wysłany: 09-10-2006, 20:34   

Ja zyje w panstwie demokratycznym o ile mi wiadomo. Mam prawo do wypowiedzenia zdania i wlasnie je wypowiadam na podstawie FAKTOW. Stosuje konstruktywna uzasadniona krytyke i prosze mnie nieodsylac na inne forum wzajemnej adoracji, gdzie kto wiecej da w lape tego hosting lepszy.

Dziekuje.

muchakk

Wysłany: 09-10-2006, 20:37   

powiedz mi prosze tylko gdzie są te twoje uzasadnienia?

Mich@ł

Wysłany: 09-10-2006, 20:40   

sraken1, jak na razie to nie znam muchakk.... A ty nie masz żadnych dowodów.. podaj konkretne dowody to wtedy pogadamy...

sraken1 napisał/a:
wlasnie je wypowiadam na podstawie FAKTOW.

jakich faktów? konkretnie...

Paszczak000

Wysłany: 09-10-2006, 22:47   

sraken1 napisał/a:
Mam prawo do wypowiedzenia zdania

ale za źle wypowiedziane zdania (pomówienia etc) państwo demokratycznie wymierza karę :)

sraken1 napisał/a:
FAKTOW

Jakie fakty? Te o 19 w TVN? Podaj przykład.

Ja powiem coś od siebie. Każdy wie jak jest z sponsoringiem. Raz jest raz nie ma.... i może nagle zniknąć, może ukraść bazę, może poprostu upaść, lub będzie naprawdę dobrze.

A firma? Płacisz to wymagasz. Ona też może upaśc, ale zawsze masz jakieś prawne zabezpieczenie. Kupiłeś? To coś Ci wiszą.

Z tego co wiem muchakk nie kradnie baz danych a ja nie mieszkam na jego osiedlu ;]

Mich@ł

Wysłany: 10-10-2006, 17:55   

muchakk, a tak własciwie to co ty z tego masz że sponsorujesz serwisy ;) ?

Bo chyba tak za nic nie utrzymujesz dedyka ;) No chyba ze wygrałes w totka to co innego :D

muchakk

Wysłany: 10-10-2006, 19:21   

Jednym zdaniem: Badamy ruch w polskim internecie :) .

sraken1

Wysłany: 10-10-2006, 21:41   

muchakk napisał/a:
Jednym zdaniem: Badamy ruch w polskim internecie :) .

HAHAHAAHAHAHA

gorszej bzdury na tym forum nieczytalem

muchakk

Wysłany: 10-10-2006, 21:49   

Możesz się śmiać, ale to mnie nie obchodzi. Co do bzdury to skąd mozesz wiedzieć czy to "bzdura" jak narazie bezpodstawnie oskarzasz moją działalnośc i naruszasz moje dobre imie mówiąc ze jestem złodziejem, w każdej chwili sprawe moga zgłosić na policje. Więc prosze nie pisać mi to że jestem złodziejem bez ZADNYCH dowodów.

bunitas

Wysłany: 10-10-2006, 22:09   

sraken1, wybacz, że to napiszę, ale jesteś śmieszny :) przeczytałam wszystkie posty w tym temacie, i nie zauważyłam ANI JEDNEGO argumentu, który byś podał, a który świadczyłby przeciw iplaneta.info
Ja osobiście od kilku miesięcy korzystam z tego sponsoringu, i jakoś narazie muchakk mi żadnej bazy nie wykradł...
I proszę Cię człowieku, szanujmy się, skoro napisałeś, że są fakty, to czemu nie chcesz ich nam zaprezentować?

arek_buzi

Wysłany: 10-10-2006, 23:24   

sraken1, kiedy nas po raz drugi w tym roku zhackowali tu Kamil jako pierwszy i to bezinteresownie starał się przywrócić forum do stanu używalności i udało mu to się.
Sam dobrze wiem jak on nam zaufał i jak mu można zaufać :>

BTW: Nasz www.hiphaope.net jak stał tak stoi więc... 8)

irekk

Wysłany: 11-10-2006, 01:03   

co prawda sam nie wierze w bajeczki typu "badamy ruch w necie" bo to 99% bujda, jednakze to co ty prezentujesz swoja osoba sraken1 to zwykle dziecko neostrady, zawiedzione bo niedostalo lizaczka od babuni. a co do oferty muchakk to zarowno on jak i paru sprytnych typkow wie skad on ma serwer ten 8)

muchakk

Wysłany: 11-10-2006, 16:01   

Z tym badaniem ruchu w polskim internecie to prawda, za to że badamy przy uzyciu pewnego narzędzia ruch na naszych serwerach dostajemy fundusze aby je utrzymać. Nie będę wnika w szczegóły bo konkurencja nie śpi i każdy pomysł moze sobie "pożyczyć" tak więc wybaczcie.

Pozdrawiam
Kozak Kamil
www.Iplaneta.info

wlosio

Wysłany: 19-10-2006, 08:24   

Wpadłem poczytać opinie serwerów aż się natknołem na ten wątek.

1.Muchakk nie kradnie , jest równy gość z niego.
2.Sponsoring jest super.
3.profesionalny Support
4.Czego można jeszcze chcieć ??

I ja powiem tyle , ze wyszcy się mylicie (wyj Muchakk który ma racje)

papa ;)

Gadatliwa Kasia 

vegetagt

Wysłany: 19-10-2006, 15:04   

wlosio napisał/a:
ja powiem tyle , ze wyszcy się mylicie (wyj Muchakk który ma racje)

czyli paszczak mówiąc ze muchakk nie kradnie baz tez sie myli? :>

Odpowiedz do tematu