[opinie]ndvhost |
Autor |
Wiadomość |
patrick
|
Wysłany: 08-10-2006, 21:07
|
|
|
Posiadasz w klawiaturze znak "." ?
ndvhost napisał/a: | pisac sobie mozesz co ci sie podoba |
pisanie prawdy jest potrzebne innym
ndvhost napisał/a: | zaloze sie ze jakbysmy staneli oko w oko to nie mial bys odwagi tego powtorzyc |
hmm a o ile ?
Mich@ł napisał/a: | ndvhost, a znasz się na administracji serwerem |
Poklikaja chlopaki w cpanelu i wyklikaja "hostinK" |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
ndvhost
|
Wysłany: 08-10-2006, 22:37
|
|
|
zgryźliwe dupy z was
ale macie racje
resellera nie ja kupilem, tylko znajomy z ktorym mialem wspolpracowac
na administracji sie znam- osobiscie sprzedaje serwery z niemiec ale w postaci fizyczniej nie jako dedyki- mamy w ofercie glownie P III np 4 x xeon 700 itd, dam wam niedlugo linki do ofert,i troche czesci serweowych by sie znalazlo glownie do IBM -ow, dyski scsi,,kieszenie hot,troche kontrlerow adapteca,ram ecc, jakis tam raid nawet jest, dopiero to motamy, niedawno wrocilem z voyage, takze mowie ten hosting co byl to dzielo znajomego, bardziej to bylo na sile niz na logike, mam do pomocy osobe z 4 letnim doswiadczeniem w administracji serwerami wiec dodadkowo na plus powinno byc ok, wiecej wpadek takich mam nadzieje nie bedzie,
a co do was to produkujcie konstruktywna krytyke,
milo sie pewnie bedzie gadalo, mysle...
jesli potzrebujecie jakies akcesoria serwerowe to piszcie na forum
co do hostingu to zyczcie nam powodzenia i nie opluwajcie za czesto
strone poprawimy graficznie,obiecuje,
(przeceniacie mozliwosci painta)
serwer dedykowany mamy w wepberoni.de - znacie temat pewnie
tymczasem to tyle
milych snow |
|
|
|
 |
sharki

|
Wysłany: 08-10-2006, 22:41
|
|
|
ndvhost napisał/a: | zgryźliwe dupy z was |
Ahahaha nie no sory za OT, ale powalający tekst |
|
|
|
 |
sraken1
|
Wysłany: 09-10-2006, 19:19
|
|
|
hosting z odbytu, zobaczymy jak sie zaczna problemy wtedy juz niezrobisz format c: chlopcze a klienci beda rozezleni i cos mi sie wydaje ze do tego doplacisz a jak bedziesz mial zaduzo klientow to sie niemartw konkurencja cie zniszczy i to doslownie
naszczescie (twoje) niebedzie ci to dane patrzac po witrynie, bo lepsza strone to zrobi Macius lat 13 za paczke cukierkow |
_________________ Drugi post Przemo troche motywacji! To powazny blad, skrypt niemoze byc wadliwy. |
|
|
|
 |
Solinarius

|
Wysłany: 09-10-2006, 19:54
|
|
|
Oh, jakie maczosy Niejedna panienka zsikałaby się na tekst
sraken1 napisał/a: | jak sie zaczna problemy wtedy juz niezrobisz format c: chlopcze |
sraken1 napisał/a: | bo lepsza strone to zrobi Macius lat 13 za paczke cukierkow |
Panowie, to jest konstruktywna krytyka? Chyba czas dorosnąć ? |
_________________ Nie mam czasu zajmować się stronami innych - Ci co się załapali to się załapali
nie ma więcej spamu |
|
|
|
 |
sraken1
|
Wysłany: 09-10-2006, 20:17
|
|
|
@Solinarius misiu, kazdy otrzymuje krytyke na jaka zasluguje swoja postawa i jakoscia uslug jakie oferuje |
|
|
|
 |
sharki

|
Wysłany: 09-10-2006, 20:21
|
|
|
Co do hostingu to oni chyba to na informatyke robili do oceny
Bo szata graficzna wspaniała była ... |
|
|
|
 |
gaku

|
Wysłany: 09-10-2006, 20:25
|
|
|
sraken1 napisał/a: | kazdy otrzymuje krytyke na jaka zasluguje swoja postawa i jakoscia uslug jakie oferuje | tak mowia tylko Cie, ktorzy nic nie wiedza, bo prawdziwe powiedzenie jest, ze kazdy krytykuje w taki sposob, jaki tylko umie |
_________________ Pisanie do mnie na gg w sprawie forum mocno nie wskazane
<Cvbge> A szkolisz sie na jakiego informatyka?
http://webmastera.republika.pl/
<QSi> na zajebistego |
|
|
|
 |
sraken1
|
Wysłany: 09-10-2006, 20:32
|
|
|
gaku napisał/a: | tak mowia tylko Cie, ktorzy nic nie wiedza, bo prawdziwe powiedzenie jest, ze kazdy krytykuje w taki sposob, jaki tylko umie |
ok to prawda, ale to nie moje forum niedziala |
|
|
|
 |
Solinarius

|
Wysłany: 09-10-2006, 20:49
|
|
|
Cytat: | @Solinarius misiu, kazdy otrzymuje krytyke na jaka zasluguje swoja postawa i jakoscia uslug jakie oferuje |
srakusiu, ale z klasą |
_________________ Nie mam czasu zajmować się stronami innych - Ci co się załapali to się załapali
nie ma więcej spamu |
|
|
|
 |
gaku

|
Wysłany: 09-10-2006, 22:10
|
|
|
sraken1 napisał/a: | gaku napisał/a:
tak mowia tylko Cie, ktorzy nic nie wiedza, bo prawdziwe powiedzenie jest, ze kazdy krytykuje w taki sposob, jaki tylko umie
ok to prawda, ale to nie moje forum niedziala |
a co to ma do tego, ze moja subdomena nie dziala?? |
_________________ Pisanie do mnie na gg w sprawie forum mocno nie wskazane
<Cvbge> A szkolisz sie na jakiego informatyka?
http://webmastera.republika.pl/
<QSi> na zajebistego |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Dr.Vans
|
Wysłany: 01-12-2006, 20:49
|
|
|
Ponieważ posiadam już hosting na ndvhost.net i jestem zadowolony w 100% szybki niemiecki dedyk w Dusseldorf robi swoje, panel administracyjny - chyba łatwiejszego nie ma bo by średnio inteligentna małpa poradziła sobie z tym pozatym kontakt mozna powiedziec ze 24h na dobe ( nie testowałem o 3 w nocy to nie wiem ) daje 9.5/10 ponieważ oprawa strony lepsza by się sprzydała i sam tworze w paincie i wiem że to już są siódme poty z niego ale ogólnie wypas.
pozdro |
|
|
|
 |
|