phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Nasz kolega bawi sie w "CHAKERA"
Autor Wiadomość
Widmo

Wysłany: 19-06-2004, 22:21   Nasz kolega bawi sie w "CHAKERA"

User Kizio robi dla nas wszystkich nowy styl, przerabia go pod Przema. [ Tu ]

Postawil testowe forum dla NAS, po to bym mogl tam wejść ja, Przemo, Gość, i inni.
Dal nam ADMINA, bysmy mogli sobie poprzestawiac opcje i zobaczyc jak to bedzie wygladalo.

Niestety znalazl sie jaki? HAXOR co to jest masta gangsta killaz, i ktory doprowadzil do tego ze forum nie dzialalo, bo zostalo odinstalowane. Ja wiem ze ten 'Haxor' bedzie sie tym jeszcze dlugo na podworku chwalil ze zhaxowa? forum majac na nim admina...

Podpowiedzialem Kiziowi zeby looknal w logi serwerka, nie dal rady i mu pomoglem ;)
Wynik?

Tak: odinstalowane forum:

Kod:
213.76.150.20 - - [19/Jun/2004:20:34:14 +0200] "GET /forumdemo/admin/admin_uninstall.php?sid=aae917dba473a73fdd7f47b11387c9c3&module=dd896469e13c51acd6cc906b8579be35 HTTP/1.0" 200 3320 "http://www.kizio.pl/forumdemo/admin/index.php?pane=left&sid=aae917dba473a73fdd7f47b11387c9c3" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)"

User o takim IP uzywa na naszym forum ksywki " Komar ".

Czekam na wyjasnienia...
:(

Gadatliwa Kasia 

Komar

Wysłany: 19-06-2004, 22:56   

Chcesz to możesz mnie zbanowac mi to zwisa :wink: tylko nie zycze sobie poakzywania IP mojego publicznie

Cytat:
Czekam na wyjasnienia... :cry:

Tzn.? :cry:

Crack

Wysłany: 19-06-2004, 23:07   

Daj spokój, twoje IP można wyciągnąć bez problemów dzięki [ you ] i linkowi do skryptu php... A wyja?ni? masz pochodzenie tego wpisu w logach serwera.

arno

Wysłany: 19-06-2004, 23:17   

no zgada sie ip to nie problem

shqvarny

Wysłany: 19-06-2004, 23:29   

a może spróbować pobawić się z tym forum http://www.forumex.chost.pl/forum/ :?: :twisted:

Widmo

Wysłany: 20-06-2004, 00:14   

shqvarny, i chcesz byc taki jak on ? :|

[ Dodano: 20 Czerwiec 04, 00:16 ]
Cytat:
tylko nie zycze sobie poakzywania IP mojego publicznie

dlugo sie zastanawialem nad tym.
ale ja sobie zyczylem zeby nikt nie patrzyl sie na tablice rejestracyja mojej bryki.
wiec co za roznica... I tak jestes dziwny...

Paszczak000

Wysłany: 20-06-2004, 00:26   

Cytat:
Postawil testowe forum dla NAS, po to bym mogl tam wejść ja, Przemo, Paszczak000, i inni.
Dal nam ADMINA, bysmy mogli sobie poprzestawiac opcje i zobaczyc jak to bedzie wygladalo.

Kod:
Hacked by Venom

Jak zwykle się spóżniełem i nie mogęem się pobawić. A z tego co widz? to styl mi sie podoba.
A czy to to róznie? sprawka naszego hackera? http://www.hacking.pl/news.php?id=3937

Przemo

Wysłany: 20-06-2004, 01:08   

Komar, wytłumacz wszystko, przepro? Kizia, zaproponuj jakąś form? rekompensaty a jak nie to dostajesz bana na ca?? tą strone i forum.
Hakować można strony.rzeczy, gdzie admin nie obdarzy? Cię zaufaniem i nie dać Ci odpowiednich przywilejów i wtedy to się chwali, nawet jak narobisz jaki? zniszcze?... Ale w takiej sytuacji to jest tylko i wyłącznie lamerstwo.

Ignis

Wysłany: 20-06-2004, 01:25   

:shock: :? :shock:
zaniemówiłam

They

Wysłany: 20-06-2004, 01:28   

no qrde czy mi to wydaje ,że Komar zrobil mnie jaja i stracilem forum na lycosie tak jak tu Kizio stracil styli :?: :?: :?: :evil:

a mam go nr gg i gadalismy o forum na lycosie ...

no qrde nie moge uwierzyc :evil:
trzeba to przyznac prawde !!

Ignis

Wysłany: 20-06-2004, 02:06   

they, jeśli nie masz pewności to na cholerk? wysuwasz oskar?enia? :?

Komar

Wysłany: 20-06-2004, 09:44   

Dobrze, przepraszam oficjalnie Kizia razem z moim wspolpracownikiem (niewazne kto) i uzgodnie z nim jak mu to zrekompensowac...Przepraszam :cry:

Cytat:
no qrde czy mi to wydaje ,że Komar zrobil mnie jaja i stracilem forum na lycosie tak jak tu Kizio stracil styli

They w to mnie juz w konia nie zrobisz....jeszcze nie umiem kasowac konta na lycos, tak samo ja moge powiedziec ze Ty mi jaja zrobiles i usune?es mi 2 fora....chcesz tego? napewno nie wiec nie stawiaj mi takich zarzutów

They

Wysłany: 20-06-2004, 10:07   

Komar napisał/a:
They w to mnie juz w konia nie zrobisz....jeszcze nie umiem kasowac konta na lycos
to nie wiem i sorry... ale przyznaj prawdę !
Komar napisał/a:
tak samo ja moge powiedziec ze Ty mi jaja zrobiles i usune?es mi 2 fora....chcesz tego? napewno nie wiec nie stawiaj mi takich zarzutów
przecież dopiero dowiedziałem się po straceniu mojego for ,że jest report abuse. Więc nie wymyślaj, że to ja robiłem.

ale nie dobrze ,że tacy ludzie potrafi? zniszczy? forum :evil:

dobra skończ ten temat.

Widmo

Wysłany: 20-06-2004, 10:27   

Napisalem do Komara PW:

Cytat:
Witam, mam pytanie - dlaczego odinstalowales forum Kiziowi?

Komar odpisal:
Cytat:
KTO KU**A JA?????!!!!!!!! jajka Widmo nie :P

Ja:
Cytat:
[ TU WSZYSTKIE LOGI OD WEJSCIA DO PA, WEJSCIE W MENU ODINSTALOWANIA I POTWIERDZENIE UNNINSTALU ]

On:
Cytat:
Nie b?de sie tłumaczy? bo tylko winny sie tłumaczy.....

Czyl niewinny tez sie nie tlumaczy :?

Gadatliwa Kasia 

They

Wysłany: 20-06-2004, 10:41   

czyli ok?amliwy jest :?

Odpowiedz do tematu