|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-01-2009, 19:25 |
[Propozycja] Ograniczenie dla nowych userów |
Autor |
Wiadomość |
Millenium_KILLER
|
Wysłany: 01-09-2006, 01:58 [Propozycja] Ograniczenie dla nowych userów
|
|
|
Wydaje mi się że bardzo przydatna była by funkcja, która wprowadzała by nowym userom ograniczenia na pisanie nowych postów w danym dniu.
Np na moim forum bardzo często zdarza się sytuacja, że user rejestruje się i tego samego dnia natrzaska ok 50 bezsensownych postów, zanim zorientuje się o co chodzi na forum i jakie są jego zasady.
Myślę że takie coś ułatwiło by życie wielu adminom.
Pozdrawiam,
M_K |
_________________ Drummers United |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
dj neo

|
Wysłany: 01-09-2006, 02:16
|
|
|
Od tego masz moderatorów na forum :] bo przed tym sie nie zabezpieczysz. Piszesz od takich ludzi pw aby zapoznali się z FAQ itp a jeśli to nie skutkuje dajesz ostrzeżenie itp. Przeciez nawet w PA możesz zablokowac mu pisanie w konkretnych działach na forum.
A btw. Jak ty byś sobie widział takiego moda, co on niby miał by kontrolowac. bo ja sobie go nawet nie wyobrażam. Zagoń moderatorów i będziep o krzyku, a jeśli takowych nie masz to ich,że tak powiem zatrudnij ^^ |
_________________ ... niekompetentni ludzie są wśród nas |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!