|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: Widmo 24-08-2006, 00:06 |
Warning:Cannot modify header information- headers already... |
Autor |
Wiadomość |
maniecki
|
Wysłany: 23-08-2006, 22:48 Warning:Cannot modify header information- headers already...
|
|
|
Witam mam problem server na którym miałem swoje forum padl w 100% miałem zrobionego backupa całego forum ale jest problem niemoge go poprawnie skonfigurowac niewiem dlaczego ale pokazuje mi ze niemoze znalesc nie znaleziono tabeli phpbb_config mimo ze utworzylem nowa baze danych rozpakowałem mojego backupa i wszystkie pliki sa na miescju nowa baza danych została utworzona tak samo jak stara czyli ta sama nazwa i te same prefiksy a mimo to wykazuje bład
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/../config.php:19) in /home/.../dbloader/dbloader.php on line 791
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/.../public_html/config.php:19) in /home/.../dbloader/dbloader.php on line 792
Co zrobić prosze o pomoc. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Widmo
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!