|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: przecinek 25-07-2006, 11:27 |
[1.12.*] [zlecenie] na poprawienie jednego pliku. |
Autor |
Wiadomość |
Fazikus
|
Wysłany: 25-07-2006, 06:41 [1.12.*] [zlecenie] na poprawienie jednego pliku.
|
|
|
Mam prośbę czy może ktoś zainstalować mi moda, chodzi mi tylko o skonfigurowanie jednego pliku, bo coś mi nie wychodzi, wszystkie inne skonfigurowałem tylko tego nie mogę. Chodzi mi o plik admin_board.php a mod to Advance Rules Link do pobrania TU a TU można pobrać moje
admin_board.php
Nie wiem co mogę za oferować w zamian, kasy aktualnie nie mam może jakieś userbary albo jakieś buttony... |
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
azwel
![](images/avatars/25281419645b393bd323a7.gif)
|
Wysłany: 25-07-2006, 11:03
|
|
|
Ehhh...
Cytat: | § 2
Każdy temat musi jasno określać wynagrodzenie za pracę. Ponadto wartość rynkowa wynagrodzenia musi być wyższa niż symboliczne 2 zł (w szczególności niedopuszczalne są wynagrodzenia takie, jak "dozgonna wdzięczność" czy darmowe konta ftp).Tematy bez tej informacji będą usuwane, bądź zamykane i znikną po 1 dniu z forum. |
|
_________________ Bezpłatnie pomagam na forum. Jeśli to za mało to zapraszam do skorzystania z płatnych usług. |
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!