Przesunięty przez: Matteo 09-11-2013, 09:29 |
PM On Register |
Autor |
Wiadomość |
atomson
zbanowany
|
Wysłany: 14-07-2006, 20:49 PM On Register
|
|
|
Autor: Damianmyst
Modyfikował i dopasował pod 1.12.5: KaweX
Opis: Wysyła do nowych userów pm po zarejestrowaniu. Temat, treść oraz włączenie/wyłączenie wiadomości można ustawić w PA |
Ostatnio zmieniony przez Polaczek 20-08-2010, 21:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
pichus
|
Wysłany: 15-07-2006, 15:47
|
|
|
No i na moim forum już super chodzi
Super |
_________________ By pichus |
|
|
|
|
zimon
|
Wysłany: 17-07-2006, 12:32
|
|
|
wielkie dzięki tego mi było trzeba |
|
|
|
|
marcinn12
|
Wysłany: 23-07-2006, 22:37
|
|
|
A co zrobic jak zaponiałem zmienic tej tresci wiadomosci tzn w miejscu "twoja nazwa forum", gdzie to edytowac? Prosze o info! |
_________________ Jeżeli Ci jakoś pomogłem, to sie bardzo cieszę...
Rozdaje plusiki jak szalony, tylko mi pomóż... |
|
|
|
|
atomson
zbanowany
|
Wysłany: 24-07-2006, 09:17
|
|
|
Nie rozumiemi o co ci chodzi..
Napisz dokładnie |
_________________ [Konto zablokowane administracyjnie za zaspamowanie forum obstawianie.com] |
|
|
|
|
pichus
|
Wysłany: 24-07-2006, 09:30
|
|
|
marcinn12 napisał/a: | A co zrobic jak zaponiałem zmienic tej tresci wiadomosci tzn w miejscu "twoja nazwa forum", gdzie to edytowac? Prosze o info! |
PA => Ogólne => Konfiguracja => Zjeżdżasz na dół i masz tam: Prywatne Wiadomości
I tam jest: PW przy rejestracji, Temat prywatnej wiadomości i Treść prywatnej wiadomości. |
_________________ By pichus |
|
|
|
|
dj neo
|
Wysłany: 18-08-2006, 18:31
|
|
|
modyfikacja bardzo fajna już sobie zainstalowałem i śmiga |
_________________ ... niekompetentni ludzie są wśród nas |
|
|
|
|
chapter
|
Wysłany: 18-08-2006, 19:45
|
|
|
Grauluje. Właśnie coś takiego szukałem |
|
|
|
|
andkar
|
Wysłany: 24-09-2006, 19:36
|
|
|
ehh wszystko zrobilem jak w instrukcji wiadomosc jest wysylana przy rejestracji tylko w PA nie mam zadnych pól do niej, żadnego sterowania nią Co mogłem żle zrobić? |
|
|
|
|
besciak
|
Wysłany: 24-09-2006, 19:50
|
|
|
andkar napisał/a: | ehh wszystko zrobilem jak w instrukcji wiadomosc jest wysylana przy rejestracji tylko w PA nie mam zadnych pól do niej, żadnego sterowania nią Co mogłem żle zrobić? |
looknij w PA->KONFIGURACJA->GŁÓWNE-> SEKCJA PRYWATNE WIADOMOSCI |
|
|
|
|
andkar
|
Wysłany: 25-09-2006, 09:24
|
|
|
besciak o to chodzi, że nie mam w tym nic, po za standardowymi ustawieniami prywatnych wiadomości |
|
|
|
|
perlas
|
Wysłany: 25-09-2006, 12:30
|
|
|
Ja mam cos podobnego wrzucilem kod SQL przez phpmyadmin wgralem pliki nie niemam nic ... w PA
edit
Ok.
Juz mam zapomnialem ze mam nie standartowy styl wystarczylo jeden plik wgrac do katalogu sytli |
|
|
|
|
besciak
|
Wysłany: 25-09-2006, 14:10
|
|
|
prosze usunac w/w post |
|
|
|
|
piekarz
|
Wysłany: 27-09-2006, 16:40
|
|
|
Po naciśnięciu przycisku "wykonaj" w phpmyadmin - przy próbie zapytania sql wyskakuje mi takie cuś:
Kod: | zapytanie SQL:
INSERT INTO phpbb_config( config_name, config_value )
VALUES (
'send_pm_on_register', '1'
)
MySQL zwrócił komunikat: Dokumentacja
#1146 - Table 'dragonfans.phpbb_config' doesn't exist |
Czy byłby ktoś w stanie mi wyjaśnić czemu tak sie dzieje i czy da sie jakoś wgrać tego moda ?? bo przydałby mi sie, a niestety jest tak jak jest, zapytanie zostaje odrzucone...
p.s. tak przy okazji to czym dokładnie jest to zapytanie ?? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
miszko
|
Wysłany: 27-09-2006, 20:38
|
|
|
Dokładnie to wstawiałeś? A średnik na końcu zapytania?
Z tego co tam widzę wklej w okienko od zapytania SQL całe to
Kod: |
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('send_pm_on_register','1');
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('register_pm_subject_text_on','Witaj na %s');
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('register_pm_text_on','Witaj!<br /><br />Witaj na %s. <br /><br />Mamy nadzieje ze spedzisz milo u nas czas i bedziesz czesto do nas wracal! <br /><br />Na samym poczatku, jesli jeszcze tego nie zrobles, proponujemy zapoznac się z regulaminem naszego forum. Naprawde warto go przeczytac. Zapraszamy takze do edycji profilu, gdzie znajduje sie wiecej opcji niz przy samej rejestracji. <br /><br />Zyczymy milego pisania !<br />Zespol %s');
|
|
|
|
|
|
|