|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[problem]instalacja wina/linuxa |
Autor |
Wiadomość |
Mistrz
|
Wysłany: 10-06-2004, 14:40 [problem]instalacja wina/linuxa
|
|
|
Mam problem z zainstalowaniem kazdego systemu Chodz zawsze wszystko sie dobrze instalowalo.
Podczas instalacji win me wyskakuje mi blad. Dokladnie jak jest opcja restartu. Komputer sie zresetuje i wtedy kiedy ma sie pojawic ekran powitalny wyskauje mi ze mam wyciagnac dysk
Podczas instalacji win xp pro. Z dyskietki startowej jak wpisuje setup.exe pisze mi ze plik nie jest obslugiwany przez dos. Podczas bootowania tej plyty wyskakuje mi ze nie mozna skopiowac plikow, zawsze innych. Gdy udalo mi sie zainstalowac me(mialem kupe bledow) to podczas instalacjixp komputer sie zawieszal.
Podczas instalacji win xp home dzialo sie to samo co w przypadku pro tyle ze gdy mial sie pojawic ekran powitalny komp sie ressetowal.
Podczas instalacji linuxa red hat 9.0 za kadym razem musze przetestowac kazda plyte gdzy ich nie przetestuje wyskakuje mi konsola z napisem "You may reboot system" albo jakos tak i klapa . Nawet gdzy przetestuje wszystkie plyty to sie to pojawia w roznych momentach instalacji.
Zna ktos jeszcze jakies sposoby instalacji windowsa badz red hata??
PS. formatowalem dyski |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
MarX

|
Wysłany: 10-06-2004, 21:36
|
|
|
Jaki masz system plików ?? |
_________________ hmmmmmmmmmm?! :F |
|
|
|
 |
Mistrz
|
Wysłany: 11-06-2004, 14:12
|
|
|
To nie ma znaczenia bo nie zaleznie czy mam fat, fat32 czy ntfs jest to samo |
|
|
|
 |
Rif_Raf

|
Wysłany: 11-06-2004, 14:33
|
|
|
UStawienia domysle BIOS'a wgraj, albo jak masz to Fail-Safe i zobacz czy dziala.
A instalacja systemu może sie tez sypac jak pamiatki sa walniete (znam z autopsji) |
_________________ nie pisz do mnie na gg |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!