|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[SPONSORING] zasponsoruje duże fora i serwisy |
Autor |
Wiadomość |
muchakk
|
Wysłany: 10-07-2006, 14:24
|
|
|
jabolek, dzieki ale lepiej tak nie mów bo ktos powie ze Ci płace |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
hultaj

|
Wysłany: 11-07-2006, 09:37
|
|
|
Ja mam takie pytanie:
Czy jest możliwość, aby zasponsorować Forum Graficzne ?
Istnieje ono od 1 lipca. Miało przerwę dwudniową, ale i tak w bardzo szybkim tempie się rozrasta. Aktualnie mamy 59 zarejestrowanych użytkowników,1318 postów i 132 tematy. Sądze, że jak na pierwsze 11 dni (a właściwie 8 - była przerwa w działaniu bo mieliśmy się przenieść, ale zrezygnowaliśmy) jest to całkiem dobry wynik.
BTW: Pan ten sponsorował (chyba nadal sponsoruje) forum GraphicForArt i z tego, co zauważyłem, to bardzo ładnie forum działało. |
|
|
|
 |
muchakk
|
Wysłany: 11-07-2006, 14:25
|
|
|
Tak www.graphicforart.iplaneta.info była/jest ale nie wiem czy bedzie na moim serwerze gdyż łączą się z innym forum, hmm forum troszke małe ale moze sie dogadamy prosze o kontakt pod numerem gg:7874795 wszystko mozna załatwić.
Pozdrawiwam Kozak Kamill |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!