|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 30-04-2009, 14:40 |
[Problem] stronaforum/$server_protocol . $server_name . $ser |
Autor |
Wiadomość |
GKH
|
Wysłany: 26-06-2006, 19:50 [Problem] stronaforum/$server_protocol . $server_name . $ser
|
|
|
po zalogowaniu się na forum wyskakuje mi bład, który po szybkim czasie przeskakuje na stronę podana w temacie, pozwolę sobie tutaj wstawic [url], mniej więcej jak to wyglada:
tutaj
pomożcie
prawdopodobnie z winy serwera, ale niewiem |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Dlugi
|
Wysłany: 26-06-2006, 21:38
|
|
|
Aby uzyskać pomoc wymagany jest adres forum z problemem. Podaj pełny, realny adres forum, z http:// (klikalny!), nie używaj aliasów. Adres ma być w profilu lub w treści posta. Jesli masz kilka forów, napisz którego problem dotyczy! Jeśli tego nie zrobisz Twój post zostanie usunięty! | |
|
|
GKH
|
Wysłany: 27-06-2006, 18:58
|
|
|
Dlugi, Po pierwsze ja mam adres podany w profilu, po drugie jeśli nie pomagasz to wogóle na takie wątki nie odpisuj kolorową rameczką OK
bo to mnie zaczyna denerwować. |
|
|
|
|
Dlugi
|
Wysłany: 27-06-2006, 21:33
|
|
|
nie pouczaj mnie ...
moda zle wgrales |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!