|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-01-2009, 19:25 |
Powiadomienia o nowych postach na jabber/tlen |
Autor |
Wiadomość |
Basq4
|
Wysłany: 28-05-2006, 15:25 Powiadomienia o nowych postach na jabber/tlen
|
|
|
Nie wiem czy ten wątek był już poruszany, w każdym bądź razie nie mogłem go znaleźć. Jeśli był to przepraszam. Czy jest mod wysyłający powiadomienia na jabber bądź tlen? Mam wielu użytkowników którzy nie korzystają z sieci gg a też chcieli by dostawać powiadomienia takie jak na gg. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Gracek
|
Wysłany: 28-05-2006, 15:26
|
|
|
nie ma |
_________________ ### |
|
|
|
|
Basq4
|
Wysłany: 28-05-2006, 15:30
|
|
|
To w takim razie, czy nikt nie myślał o tym by takowy napisać? Przecież jest bardzo dużo użytkowników alternatywnych sieci. |
|
|
|
|
pichus
|
Wysłany: 28-05-2006, 15:39
|
|
|
Moim zdaniem z Tlen jest mimo wszystko mało popularny, jednak pomysł z powiadomieniem na Jabbera jest dobry, nawet na jakimś forum takie coś widziałem (chyba Konnekta, z tym że to jest chyba IPB). Tak więc napewno da się to wykonać |
_________________ By pichus |
|
|
|
|
Basq4
|
Wysłany: 29-05-2006, 09:23
|
|
|
Byłbym wdzięczny jakby ktoś się tym zainteresował i to wykonał. Myślę, że na wielu forach, szczególnie o tematyce komputerowej przyjął by się ten dodatek... |
|
|
|
|
Gracek
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!