Otwarty przez: Paszczak000 11-05-2006, 20:30 |
Download od 20 postow |
Autor |
Wiadomość |
nasedo
|
Wysłany: 10-08-2005, 15:08 Download od 20 postow
|
|
|
Download od 20 postow
Opis: Mod dzieki ktoremu Ikona Download pokazuje sie dopiero jak napiszemy 21 post.
Download: http://www.przemo.org/php...tion=file&id=41
<hr>
W tym temacie zadajemy pytania dotyczace tylko i wyłącznie tego moda.
W przypadku aktualizacji hacka, lub wersji forum, autorów modyfikacji prosze o zamieszczanie w zalacznikach instrukcji do nowej wersji, zostanie ona przeniesiona do download. |
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Aleksanderolz
|
Wysłany: 18-02-2006, 23:31
|
|
|
Cześć słuchaj instaluje tego moda i znika mi panel administracji mam wersie by przemo 1.9.5 a styl FX |
|
|
|
|
Regss
|
Wysłany: 28-02-2006, 18:40
|
|
|
Czy można prosić o instrukcje instalacji bo kiedy kopiuje plik page_header.php to zmienia mi się stopka na v.1.8 by Przemo |
_________________ Hej Gość zapraszam na www.capoeiragorzow.ota.pl |
|
|
|
|
Paszczak000
|
Wysłany: 28-02-2006, 21:56
|
|
|
]czas zrobic update forum |
|
|
|
|
Regss
|
Wysłany: 01-03-2006, 09:12
|
|
|
Mam 1.9.5 ale po zainstalowaniu tego moda wyskakuje mi stopka "v.1.8 by Przemo" i co jakiś czas informacje o tym abym poprawił stopkę na właściwą, a co najlepsze stopki w simple_footer.php są ustawione prawidłowo, coś jest skopane w pliku od tego moda dokładnie w page_header.php
[ Dodano: 09-03-2006, 20:10 ]
Pozwoliłem sobie sam napisać taką instrukcje do wersji 1.9.5 i 1.12.4 jest to pierwszy raz kiedy próbuje sam coś wykombinować i na PHP się wogóle nie znam u mnie działa więc chyba jest wporządku.
Kod: | ###########INSTRUKCJA DLA phpbb by Przemo 1.9.5###########
#
#-----[ OTWÓRZ ]------------------------------------------
#
dload.php
#
#-----[ ZNAJDŹ ]------------------------------------------
#
require($phpbb_root_path . 'language/lang_' . $board_config['default_lang'] . '/lang_pafiledb.' . $phpEx);
#
#-----[ PRZED, DODAJ ]------------------------------------
#
if ($userdata['user_posts']<20 && $userdata['user_level']!=1)
{
message_die(GENERAL_MESSAGE, "Musisz miec min. 20 postow aby tu wejsc");
}
#
#
includes/page_header.php
#
#
}
if ( $board_config['download'] )
{
#
#-----[ ZAMIEŃ NA ]---------------------------------------
#
}
if ( $board_config['download'] && $userdata['user_posts']>20 && $userdata['user_level']=1)
{
#
#
if ($board_config['download']) $template->assign_block_vars('switch_user_logged_in.download', array());
#
#
if ($board_config['download'] && $userdata['user_posts']>20 && $userdata['user_level']=1) $template->assign_block_vars('switch_user_logged_in.download', array());
#
#
if ($board_config['download']) $template->assign_block_vars('header.switch_user_logged_out.download', array());
#
#
if ($board_config['download'] && $userdata['user_posts']>20 && $userdata['user_level']=1) $template->assign_block_vars('header.switch_user_logged_out.download', array());
#
#
if ($board_config['download']) $template->assign_block_vars('header.switch_user_logged_in.download', array());
#
#
if ($board_config['download'] && $userdata['user_posts']>20 && $userdata['user_level']=1) $template->assign_block_vars('header.switch_user_logged_in.download', array());
#
#-----[ ZAPISZ WSZYSTKIE PLIKI ]--------------------------
#
###########INSTRUKCJA DLA phpbb by Przemo 1.12.4###########
#
#
dload.php
#
#
require($phpbb_root_path . 'language/lang_' . $board_config['default_lang'] . '/lang_pafiledb.' . $phpEx);
#
#-----[ PRZED, DODAJ ]------------------------------------
#
if ($userdata['user_posts']<20 && $userdata['user_level']!=1)
{
message_die(GENERAL_MESSAGE, "Musisz miec min. 20 postow aby tu wejsc");
}
#
#
includes/page_header.php
#
#
if ($board_config['download']) $template->assign_block_vars($header_block . $logged_in_out_block . '.download', array());
#
#
if ($board_config['download'] && $userdata['user_posts']>20 && $userdata['user_level']=1) $template->assign_block_vars($header_block . $logged_in_out_block . '.download', array());
#
#-----[ ZAPISZ WSZYSTKIE PLIKI ]--------------------------
# |
|
_________________ Hej Gość zapraszam na www.capoeiragorzow.ota.pl |
|
|
|
|
Bullet
|
Wysłany: 29-03-2006, 23:22
|
|
|
Jest tylko jeden drobny szczegół.
Gdy to zrobiłem to każdy z użytkowników zaczął widzieć przycisk "Panel administracyjny".
Gdy go naciskał wyskakiwał komunikat że nie ma uprawnień lub cos w tym stylu.
Co należy zmienić aby po wprowadzeniu modyfikacji nie było widać tego przycisku |
|
|
|
|
dash4
|
Wysłany: 11-05-2006, 17:10
|
|
|
Witam. Byc moze odgrzebuje temat, ale...
Wgralem ten hack i teraz wyskakuje mi w Check Files ze mam zla zawartosc pliki dload.php ..... Wgrywajac orginalny znow wszyscy beda mogli sciagac z zerowym stane postow, a o to mi nie chodzi. Dlatego co z tym zrobic zeby wszystkie pliki mi sie zgadzaly? ... zeby dload mial Poprawna zawartość??
mam 1.12.4
Pozdro |
_________________ Gość Zapraszam Cię na moje forum --> www.forum-bmwbialystok.4h.pl |
|
|
|
|
Matic27
|
Wysłany: 11-05-2006, 18:11
|
|
|
W check_data.php znajdź
Kod: |
$md5_sum['dload.'.$phpEx] = '6ffab6d3a879aa794fbf78b53e303344'; |
Zamień na: Kod: | $md5_sum['dload.'.$phpEx] = 'ae190f16c30a22ee93f107c7c3d833a3' ; |
|
|
|
|
|
dash4
|
Wysłany: 11-05-2006, 18:33
|
|
|
CACY
Działa, wielkie thnx za pomoc
PS Z tego mam rozumiec ze przy wgrywaniu wszelkiego rodzaju hackow, zawsze bedzie mi pokazywac niepoprawne pliki??? .... rozwiazaniem tego jest skopiowanie i wklejenie w check_data.php tego "ciagu znaków" ktory mi pokazuje?? .... |
_________________ Gość Zapraszam Cię na moje forum --> www.forum-bmwbialystok.4h.pl |
|
|
|
|
regoat
|
Wysłany: 02-08-2006, 23:38
|
|
|
skopiowalem te 2 pliczki wpisuje adres a tu mi takie cos wyskoczylo
Kod: | Fatal error: Call to undefined function: is_jr_admin() in /home/KONTA/WWW/BRONZE/q/quza/_public_html/hole/forum/includes/page_header.php on line 554 |
co to sie stalo? |
|
|
|
|
warna
|
Wysłany: 03-08-2006, 08:03
|
|
|
Nie wyedytowałeś pliku /includes/page_header.php. W ogóle to dlaczego instalujesz modyfikacje przeznaczoną dla wersji 1.9.5 na 1.12.5? |
|
|
|
|
regoat
|
Wysłany: 03-08-2006, 16:36
|
|
|
tam nie pisalo ze to tylko do 1.9.5 czyli ten mod nie bedzie dzialal na 1.12.5 - szkoda |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
AlienXT
|
Wysłany: 03-08-2006, 17:16