|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 30-04-2009, 14:35 |
włamanie |
Autor |
Wiadomość |
Manys
|
Wysłany: 10-05-2006, 13:15 włamanie
|
|
|
byłem adminem na forum ale.. ale! ktoś mnie z niego wykopał tzn. zmienił mi chasło albo mnie usunoł i nie moge się zalogować zarejestrować się idzie po inny nick.. ale co mi po tym jak nie moge być adminem swojego forum!Tak samo nie mogą się zarejestrować: inny administrator, junior admin i wszyscy moderatorzy... mało tego ktoś przestawił mi forum z języka polskiego na angielski i nie obsługuje polskich liter
i z takim zapytaniem do was... czy jest jeszcze jakaś szansa bym mógł się znowu logować jako administrato |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
sailus
|
Wysłany: 10-05-2006, 13:31
|
|
|
raczej nie chyab ze dawałes sam na ftp wtedy moze przemo powie ci co zmienic |
|
|
|
|
Mich@ł
|
Wysłany: 10-05-2006, 13:40
|
|
|
Jezel izmienił ci haslo to moze uda ci sie odzyskać je poprzez przypomnienie. A jezeli nie to poszukaj na forum tematu o nadawaniu praw administracyjnych przez phpmyadmin . Wtedy jednym zapytaniem nadasz sobie prawa administracyjne . |
_________________ ==> Mich@ł <== |
|
|
|
|
BlackFS
|
Wysłany: 10-05-2006, 13:41
|
|
|
Najpierw naucz sie posługiwać słownikiem, a potem opcja "szukaj". Zmien hasło poprzez PHP MY ADMINA |
|
|
maxis
|
Wysłany: 10-05-2006, 13:41
|
|
|
sailus, co ty gadasz
Manys, zarejestruj sie jeszcze raz - wejdz w phpmyadmin'a i w tabeli users ustaw nowemu userowi level 1 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!