Tlen Mod |
Autor |
Wiadomość |
Radek
|
Wysłany: 10-08-2005, 15:39 Tlen Mod
|
|
|
Tlen Mod
Autor: They
Opis: Dodaje komunikator Tlen na forum
Download: http://www.przemo.org/php...tion=file&id=22
<hr>
W tym temacie zadajemy pytania dotyczace tylko i wyłącznie tego moda.
W przypadku aktualizacji hacka, lub wersji forum, autorów modyfikacji prosze o zamieszczanie w zalacznikach instrukcji do nowej wersji, zostanie ona przeniesiona do download. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
MikiGHC
|
|
|
|
|
tujek
|
Wysłany: 08-09-2005, 22:16
|
|
|
Bo ta wersja moda nie jest kompatybilna z 1.9.5
W załączniku wersja poprawiona przezemnie
U mnie działa bezbłednie, myślę, że u większości ludzi też nic się już nie będzie krzaczyć
MOD Tlen by Matrix 2.0_tujek.rar wersjapod 1.9.5 |
Pobierz Plik ściągnięto 1120 raz(y) 18,7 KB |
|
|
|
|
|
tomek_cichy
|
Wysłany: 23-09-2005, 17:00
|
|
|
A działa to pod 1.9(.4) ? Którą wartość to zmienia? wrzuciłem juz moda ze skupe i nie wiem czy to przypadkiem nie zniknie jak wrzuce tego moda... |
|
|
|
|
Sebi71
|
Wysłany: 17-10-2005, 12:15
|
|
|
tomek_cichy napisał/a: | A działa to pod 1.9(.4) ? Którą wartość to zmienia? wrzuciłem juz moda ze skupe i nie wiem czy to przypadkiem nie zniknie jak wrzuce tego moda... |
U mnie dziala na 1.9.4 pomimo zainstalowanago skype ale z jednym wyjatkiem, tzn skutkiem ubocznym.
Po zastosowaniu sie do instrukcji zmian okazalo sie ze wszystko dziala jest buton jest zmiana statusu ale pojawila sie dodatkowa pusta szara kolumna w zestawieniu uzytkownikow i szzcerze mowiac nie za bardzo wiem co jest tego przyczyna, albo raczej w ktorym z modyfikowanych plikow szukac przyczyny.Dotatkowo wchodzac w profil urzytkownika nie posiadajacego wpisanego identyfikatora tlen pod avatarem i ranga z lewej strony pojawia sie strzalka, po wpisaniu identyfikatora tlen stzralka znika. Wie ktos moze co jest tego przyczyna. |
|
|
|
|
Puzynek
|
Wysłany: 15-12-2005, 01:32
|
|
|
Witam, zainstalowałem poprawionego MODA. Status mi się wyświetla, natomiast buton nie chce i nie wiem czemu. W pliku subSilver.cfg ścieżka podana jest prawidłowo |
|
|
|
|
tujek
|
Wysłany: 15-12-2005, 03:49
|
|
|
to nie problem ścieżki do grafiki, musiałeś gdzie indziej się kopnąć, bo samą graficzkę przycisku wyświetla |
|
|
|
|
warna
|
Wysłany: 15-12-2005, 07:16
|
|
|
Puzynek, popraw adres forum
Puzynek napisał/a: | Witam, zainstalowałem poprawionego MODA. Status mi się wyświetla, natomiast buton nie chce i nie wiem czemu. W pliku subSilver.cfg ścieżka podana jest prawidłowo |
U mnie widać przycisk, ale bez statu... ( http://www.kentucky.webd.pl/viewtopic.php?p=1245 ) |
|
|
|
|
Puzynek
|
Wysłany: 15-12-2005, 13:04
|
|
|
Te forum to jest drugue forum (i tam tylko button tymczasowo wrzuciłem) , spójrzcie na ten adres http://kentucky.ovh.org , bo zamin cos zrobie na tym głownym to testuje na tym ovh.org żeby czegoś nie rozwalić
Przepraszam za niedomówienie |
|
|
|
|
zolw
|
Wysłany: 05-01-2006, 15:50
|
|
|
a jak wpisaliscie? bo trzeba sam login podac
zle:
zolw@tlen.pl bo bedzie myslal ze jest: zolw@tlen.pl@tlen.pl
dobrze:
zolw
|
|
|
|
|
kciuk
|
Wysłany: 14-02-2006, 20:12
|
|
|
Witam wszystkich! Dzieki za fają wtyczkę , mam jeden jedyny problemik z nią: tzn po kliknięciu na link http://www.ee04.be/forum/...de=editprofile, pojawia sie taki błąd:
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ')' in /home/elektra/public_html/forum/includes/usercp_register.php on line 89
Ma ktoś pomysł co to może być? - robiłem wszystko 2x z instrukcją na ekranie i ciągle to samo ... ehhh |
|
|
|
|
colir
|
Wysłany: 08-03-2006, 20:36
|
|
|
za dużo nawiasów??? |
|
|
|
|
Morfeusz_2005
|
Wysłany: 02-05-2006, 23:10
|
|
|
Nie umiem ustawić tych modów bo nie kapuje.
jak pisze znajdź, a póżnie wklej następny to mam podmienić linijke czy pod wkleić.wyjaśnij mi prosze wszystkie te wyrażenia. |
|
|
|
|
Sylwia
|
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
kenezzz
|
Wysłany: 21-07-2006, 22:04
|
|
|
A jak ma się ten mod do najnowszej wersji phpbb by Przemo?? Bo ostatnio robiłem i niesetety połowa się niezgadzała z instrukcją lub wcale niebyło takiego kodu jaki miałem zamienić...
A tak przy okazji czy mógłby mi ktoś powiedzieć....
- Dla czego nie mogę zmienić: Czy podczas rejestracji oraz edycji profilu, pokazać pole "Tlen" ? opcja nie zostaje zapamiętana i nie pojawia się tam zaznaczenie...??
[ Dodano: 22-07-2006, 10:23 ]
no i na dodatek kiedy niemam w profilu usera wpisane nic to i tak w profilu jest widoczne pole Identyfikator Tlen Jak zrobić żeby nie było tego tekstu kiedy User niema wpisane w profilu identyfikatora!?
test.jpg
|
|
Plik ściągnięto 118 raz(y) 66,98 KB |
tl.JPG
|
|
Plik ściągnięto 118 raz(y) 80,19 KB |
|
|
|
|