|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
zaokraglone rogi |
Autor |
Wiadomość |
DeUsS
|
Wysłany: 01-05-2006, 19:17 zaokraglone rogi
|
|
|
Mam pytanie do osob znajacych sie na przerobce stylow. Chcialbym aby glowna tabela forum (ta biala) miala zaokraglone rogi, jednak nie wiem jak to zrobic. Wiem, ze tworzymy 4 pliki gif z kolejnymi rogami, ale co dalej? Nie chce robic na sztywno gifa z gora i dolem bo przy zmianie szerokosci forum brzydko wyglada dlatego chce tylko dac rogi na koncowkach. Co trzeba dopisac w pliku css i pozniej jak zmodyfikowac pliki tpl zeby wczytywalo te rogi? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
geman
|
|
|
|
|
DeUsS
|
Wysłany: 01-05-2006, 19:27
|
|
|
nie znam niestety angielskiego, pozatym liczylem na konkretna odpowiedz a nie odsylanie do kursow html.. pliki forum troche sie roznia i nie mam pojecia jak to wykonac.. co dodac i w ktorych plikach? |
|
|
|
|
neuromancer
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!