|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-01-2009, 19:25 |
B??d przy potwierdzeniu rejestracji |
Autor |
Wiadomość |
Delux
|
Wysłany: 24-04-2006, 18:55 Błąd przy potwierdzeniu rejestracji
|
|
|
Serdecznie witam
mam problem z moim niedawno zainstalowanym forum 1.12.5,
otóż ustawiłem rejestracje przez link aktywujący z maila (po to aby użytkownicy nie podawali fałszywych maili a także aby utrudnić ewentualnym banowiczom ponowną rejestrację na forum) , niestety przy rejestracji wyskakuje taki komunikat
Kod: | Bład wysylania email'a
Może został podany zły adres e-mail, w przeciwnym razie Administrator pownien sprawdzic przyczyne lub wylaczyc wysylanie email'i przez forum.
ĚÇ}n<e9ß°ô#śVÂkda×éŮÚnőŤ°
MĂý-ëK6ˇŻěpÁÓ^ńű2ŘĘÂFk\éŮ3ka ÂŁ§AeĆjŢQÔŤjNý(Öl¤OccĆjżĂ5 í ě{ŻxxvzŻxU´w{ä ]sJAţsýňřŞŐËOlkŰěíŹ62\çsP9á<x 9Ýľ'];ĐR{p°˛ńÄť[N4ţßw0š?d6Śn3Ş4âEÍČQš.cÜő§ÂŇ.ż˛XäCľ˙=Łćâađ&yaV+TĐ/\uNĺoó6韪ӎsB΢ŕožźâ sŇ좝2ŽĂőăĎßÄ]:Óéşé4JÉRŔ&áC~?ÂÉ(ÂMkVđžCćvÝĘ Ď ÁÍmĹo-vŕ8Żâć'ŢĚ#Nzżăĺ{ÇśŇqŽÂŞŠ0őČÎŹ \ÍąH`çcž\˛PŕŽm&ÚřŐ%nĚ,#ŕkÖ%§Vä5ndK§ă-J/ó´ĘźC0ˇ@Ĺ%Đ#nrókÍľ[Ťľ{¤ĆyH ĎW/ň j h*¤A` ň$_¤@bŻď AZřďĹfIäĽMňĆŠŚ˙% ˇ?^wČŮ*đŞĆÚxˇ â?`˙ |
przez co forum nie wysyła linku aktywującego rejestracje na mail użytkownika, przy przycisku "Wyślij do mnie ponownie klucz aktywujący" wyskakuje to samo
jak mogę to naprawić ??
pomóżcie |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
arcy
|
|
|
|
|
Delux
|
Wysłany: 25-04-2006, 20:06
|
|
|
ok już opodałem mój adres forum,
teraz przoszę
pomóżcie |
_________________ mam forum w wersji 1.12.5 |
|
|
|
|
Widmo
|
|
|
|
|
Delux
|
Wysłany: 26-04-2006, 14:43
|
|
|
nie
a co to jest te Gzip ? czy jak to wyłącze to stracę jakieś opcję lub właściwości forum ?
teraz po wyłączeniu Gzip mam taki komunikat:
Cytat: | Bład wysylania email'a
Może został podany zły adres e-mail, w przeciwnym razie Administrator pownien sprawdzic przyczyne lub wylaczyc wysylanie email'i przez forum. |
(bez tych znaczków typu "ĚÇ}n<")
dalej rejestracja przez email nie jest możliwa |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!