|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[problem] iCGstation i nowa Opera |
Autor |
Wiadomość |
pio32
|
Wysłany: 09-06-2005, 17:36
|
|
|
MaciekP napisał/a: | A czy to nie jest przypadkiem tak, że Opera nie jest tak tolerancyjna jak IE, czyli nie wyświetla błędnie napisanej strony podczas gdy IE - tak? Strona musi być według jakiegośtam standardu wc3 czy jakoś tak, czyli niechlujnie napisanych stron Opera nie wyświetli |
To prawda, że Opera narzuca jakiś standard, ale dzięki temu, strony robione pod Operę, są dobrze widoczne na wszystkich przeglądarkach, a robione pod IE działają często na innych lipnie lub w ogóle.
IE poprostu nie potrafi czytać wszystkich funkcji css i dlatego często piękne strony na IE wyglądają ubogo. |
_________________ Noc, matka dnia |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Murdzi
|
Wysłany: 20-04-2006, 06:27
|
|
|
Mam ten sam problm co koledzy. A mam Opere 8.0 - STABILNA!!! Ale akurat mam ten sam problem. Tyle, że u mnie jeszcze moderatorów nie wyświetla pod opisem działu... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!