|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[1.12.*] Problem z jedna małą zmianą... |
Autor |
Wiadomość |
DOd
|
Wysłany: 17-04-2006, 08:36 [1.12.*] Problem z jedna małą zmianą...
|
|
|
jak uzyskac taki efekt na swoim forum:
Masz 1 *nową* wiadomość
Zeby *nową* było podswietlane na czerwono, bo nie umiem do tego dojsc.... Cos przy przerabianiu stylu chyba spaprałem...
Z góry dziekuje za odp. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
geman
|
Wysłany: 17-04-2006, 09:34
|
|
|
Sprawdź, czy w pliku language/lang_polish/lang_main.php masz:
Kod: | $lang['New_pms'] = 'Masz %d <span class=\'pm\'>*<b>nowe</b>*</span> wiadomości';
$lang['New_pm'] = 'Masz %d <span class=\'pm\'>*<b>nową</b>*</span> wiadomość'; |
oraz czy w pliku templates/styl/styl.css masz:
Kod: | .pm { font-size: 11px; text-decoration: none; color: #FF0000 } |
|
_________________ No PW/GG/mail. Pomagam tylko na forum. |
|
|
|
|
DOd
|
Wysłany: 17-04-2006, 09:48
|
|
|
A ja zrobiłem jeszcze inaczej ale dzieki za podpowiedż
Kod: | $lang['New_pms'] = '<b>Masz %d <font color="#FF0000"> <span class=\'pm\'>*<b>nowe</b>*</span></font> wiadomo¶ci</b>';
$lang['New_pm'] = '<b>Masz %d <font color="#FF0000"> <span class=\'pm\'>*<b>now±</b>*</span></font> wiadomo¶ć</b>'; |
ja to zrobilem w bardziej banalny sposób.... Ale twój sposób bardziej profi wiec juz zmieniam - Dzięki !!
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!